lostyazilim
tr.link

Nihayet Bir Adsense Hesabım Daha Onaylandı

31 Mesajlar 3.346 Okunma
lstbozum
tr.link

apocanhi apocanhi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 699
  • Beğeniler 61 / 89
  • Ticaret 24, (%92)

unalank adlı üyeden alıntı

yanlıs anlamadım degıl mı sımdı vıdeoları kaldıracam adsense onaylayacak sonra vıdeo yukleyecegım gerı boyle mı olacak yanı?

İyide videoları kaldırırsan sitende içerik kalmaz :) http://www.abdurrahimcakir.com/ozgun-icerikle-adsense-hesabi-acmak.html

Oku istersen kardeşim ;)

wmaraci
reklam

BlackStone BlackStone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 434
  • Beğeniler 28 / 119
  • Ticaret 12, (%100)
Müthiş bir liseli sevinci yaşamışsın tebrikler. Siteye ziyaretçi çekmek içinde iyi taktik onun içinde tebrikler. Gün geçmiyor ki yeni bir blog açılmasın arkadaş. Ne günü, artık dakikada bir blog açılıyor. Google'ın yerinde olsam bu tarz sitelere kesinlikle adsense yasaklardım.

• Üyelik 24.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 699
  • Beğeniler 61 / 89
  • Ticaret 24, (%92)

BlackStone adlı üyeden alıntı

Müthiş bir liseli sevinci yaşamışsın tebrikler. Siteye ziyaretçi çekmek içinde iyi taktik onun içinde tebrikler. Gün geçmiyor ki yeni bir blog açılmasın arkadaş. Ne günü, artık dakikada bir blog açılıyor. Google'ın yerinde olsam bu tarz sitelere kesinlikle adsense yasaklardım.

İşin özü ne sen google'sin, ne de adsense :) Ayrıca benim blog açmam seni neden bu kadar rahatsız etti ? Birde hit çekmek için yapmadığımın ben farkındaysam problem yok böyle karalayıcı şeylere gerek yok bence kardeşim ;) diğer arkadaşlara bırakıyorum sözü art niyetim veya başka bir niyetim olsaydı yanıltıcı birşeyler yapardım sanırım.

unalank unalank WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ü** S**
  • Mesajlar 541
  • Beğeniler 53 / 40
  • Ticaret 18, (%100)
bana sacma geldı hıt cekme ısı :D ceksen ne kadara hıt cekersın burdan hıt ceken arkadas var mı acaba xk :D

wmaraci
wmaraci

BlackStone BlackStone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 434
  • Beğeniler 28 / 119
  • Ticaret 12, (%100)

apocanhi adlı üyeden alıntı

İşin özü ne sen google'sin, ne de adsense :) Ayrıca benim blog açmam seni neden bu kadar rahatsız etti ? Birde hit çekmek için yapmadığımın ben farkındaysam problem yok böyle karalayıcı şeylere gerek yok bence kardeşim ;) diğer arkadaşlara bırakıyorum sözü art niyetim veya başka bir niyetim olsaydı yanıltıcı birşeyler yapardım sanırım.

Madem konu adsense bende fikrimi söylüyorum. Bu şekilde sadece adsense kazancı amacıyla, liseli makaleleri ile neti çöplüğe dönüştüren, sözde bloglara karşı birşeyler yapılmalı diyorum. Ayrıca ben dikkat çekmek amaçlı yaptığını düşündüm halen de öyle düşünüyorum. Atomu parçalamadın sevgili kardeşim, çok mattah birşey de yapmadın. Burada bunun konusunu açacak bir olay göremiyorum. Çöp bir bloguna adsense almışsın. Ben olsam utanırdım böyle birşey yazmaya. Ama doğru o da bir başarıdır... Google bile adsense dağıtmaktan nevri dönmüş artık onay hatta ikinci onayı bile verdiklerine göre...

• Üyelik 24.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 699
  • Beğeniler 61 / 89
  • Ticaret 24, (%92)

Madem konu adsense bende fikrimi söylüyorum. Bu şekilde sadece adsense kazancı amacıyla, liseli makaleleri ile neti çöplüğe dönüştüren, sözde bloglara karşı birşeyler yapılmalı diyorum. Ayrıca ben dikkat çekmek amaçlı yaptığını düşündüm halen de öyle düşünüyorum. Atomu parçalamadın sevgili kardeşim, çok mattah birşey de yapmadın. Burada bunun konusunu açacak bir olay göremiyorum. Çöp bir bloguna adsense almışsın. Ben olsam utanırdım böyle birşey yazmaya. Ama doğru o da bir başarıdır... Google bile adsense dağıtmaktan nevri dönmüş artık onay hatta ikinci onayı bile verdiklerine göre...

İyide kardeşim sana NE ! ? İsteyen istediğini düşünebilir ama bu forumda isteyen istediğini yazamaz ayrıca liseli muhabbeti yapanda sensin burada ben değilim ! Beğenmiyorsan ne yorum yap ne de konuya gir kim neye inanıp inanmayacağına veya kim neyi paylaşıp paylaşmayacağına karar verecek yaşta ve düşüncede buna kimse müdahale edemez konu uygunsuz görülürse zaten kategori moderatörü devreye girer. Afedersinde Ahlak polisimisin sen de kalkıp olur olmaz yorum yapıyorsun ? Buradan seni yetkili arkadaşlara rapor ediyorum lütfen gereğini yapınız çünkü kurduğu cümleler ve konuyu saptırma çalışmalarından rahatsız oldum. . .

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
her adsense alan makale yazıyor
ahmetozulku

kişi bu mesajı beğendi.

wikiface wikiface WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Adana
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 19 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam hemen bu konuyu düzelt. ve site isimlerini kaldırt. şuan ben bu konuyu raporlarsam iki hesabında kapanır. kötü niyetli insan çok. beni dinlersen hemen kaldırt. adam 1 taneyi alamıyor sen 2 tane almışsın. direk şikayet eder kapanır

Ek Olarak:

Bu arada hocam ALLAHA HAMD OLSUN ki siz google başında değilsiniz :)

ahmetozulku ahmetozulku WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Ekonomist
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 10 / 16
  • Ticaret 0, (%0)

apocanhi adlı üyeden alıntı

İki farklı evim var birisi eşim birisi kendi üzerimde ;) Ayrıca hesaplarımda tamamen ayrı ve merak ediyorum herkes neden banlatma peşinde ki ?

Ek Olarak:

Teşekkürler kardeşim aynı ip adresinden almadım farklı bilgisayarlar üzerinden aldım diğerini mersin'den, bunu da bolu'dan aldım .

Bolu'da mı yaşıyorsunuz?

• Üyelik 24.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 699
  • Beğeniler 61 / 89
  • Ticaret 24, (%92)

ahmetozulku adlı üyeden alıntı

Bolu'da mı yaşıyorsunuz?

Evet Bolu'da yaşıyorum üstad.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al