-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
sandbox olayında olmayasın index anında kalkmaz domini bi google yoneticisine bildir baalım ne diyecek saygılar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
gmail ac google foruma gir durumu bildir ust duzey yöneticileri vardır acele et
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
şimdi bende aynı işlemleri uyguladım evet varmış site kaldırma zımbırtısı. fakat şöyle bir durum var ben iptal butonuna basınca iptal oluyor. Senin site kaldırma işlemi beklemede yazıyor yani hala uygulanmış değil. buna rağmen şuan siten bir anda ortadan kalktı arama motorlarından. gerçekten çok ilginç dostum.
iptal butonu çalişiyor oyüzden bence baska browserdan girip dene istersen. yada başka bir bilgisayardan dene, yada birine şifreni ver o denesin vs vs
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
dostum bence güvendigin birine ver şifreni birde o denesin. bak ben de aynı şekilde siteyi kaldırma işlemi yaptım, iptal oluyor işlem.
atladığımız başka birşey olabilirmi acaba? robots.txt gibi, yada herhangi birşey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
site:siteadresi.com olarak baktığında birşey çıkmıyormu?
eğer çıkmıyorsa şundan olabilir. ben iptal işlemi başlatmaya bastıgımda 3 sık çıkmıştı karşıma.
birisinde hem "arama motorundan hemde dizinden kaldır" gibi bir seçenek vardı. anlaşılan velet bunu tıklayıp başlatmış.
Yinede herşeye rağmen ben google in durumu düzelticeğinden eminim. Sonucta legal siten var elbet düzene giricektir.
Geçmiş olsun dostum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ban yemiş olmayasınız? Gerçi 10 yıllık siteyi de ne diye banlatacaksınız orası ayrı mesele. Yani emek verilmiş onca sene. Çocuk bir yerleri kurcalarken falan yanlış bir şey yapıp banlanmasına sebep olmasın?