Ban yemiş olmayasınız? Gerçi 10 yıllık siteyi de ne diye banlatacaksınız orası ayrı mesele. Yani emek verilmiş onca sene. Çocuk bir yerleri kurcalarken falan yanlış bir şey yapıp banlanmasına sebep olmasın?
Yaptıklarımı bilerek yaparım. Açıkça sitenin tüm urllerini kaldırmak için komut verilmeiş wmtoolstan.. Çocuk sitenin idexlerini silmiş açıkça gözüküyor işte. SANDBOX BAN VS DEĞİL AÇIKÇA TÜM URLLERİ KALDIRMAK İÇİN İŞLEM YAPMIŞ VELET..
Resime dikkatlı bakın:
Ek Olarak:
site:siteadresi.com olarak baktığında birşey çıkmıyormu?
eğer çıkmıyorsa şundan olabilir. ben iptal işlemi başlatmaya bastıgımda 3 sık çıkmıştı karşıma.
birisinde hem "arama motorundan hemde dizinden kaldır" gibi bir seçenek vardı. anlaşılan velet bunu tıklayıp başlatmış.
Yinede herşeye rağmen ben google in durumu düzelticeğinden eminim. Sonucta legal siten var elbet düzene giricektir.
Geçmiş olsun dostum.
eğer çıkmıyorsa şundan olabilir. ben iptal işlemi başlatmaya bastıgımda 3 sık çıkmıştı karşıma.
birisinde hem "arama motorundan hemde dizinden kaldır" gibi bir seçenek vardı. anlaşılan velet bunu tıklayıp başlatmış.
Yinede herşeye rağmen ben google in durumu düzelticeğinden eminim. Sonucta legal siten var elbet düzene giricektir.
Geçmiş olsun dostum.
site:siteadi.com şeklinde kontrol ediyorum zaten :)
diğer aktuerya.info sitemde ;
sadece ana domaini dizinden kaldırma talimatı verdim, bahsettiğin seçenekler çımadı. o seçenekler sayfaları kaldırırken çıkar..
sayfa bağlantısı eklemeyip direk dizinden kaldır dersen ana domani kaldırıyor ve hiçbir seçenek gelemden bu işlemi sitenin tüm indexlerini silme işlemi olarak algılıyor. ilk konudaki residede gözüktüğü gibi kutucuk içerisinde site kaldırma yazıyor!!!
velet rastgele gelmiş url kaldırmaya herhangi bir sayfa uzantısı YAZMADAN kaldır deyip sitenin tüm indexsini silmiş .. şimdi indexi gerial komutunu verdim bekliyorum bakalım. inşallah geri gelir.