Alan herkesin yeniden çalışmak isteyeceği, güncellemelerde ana sitenin darbe yemesinin çok güç olduğu bir sistemdir.
Sistemin mantığı yine tanıtım yazısı ancak, tanıtım yazısı al/sat mantığında değil.
Alan her adamın işine yarayacak olan özel bir tanıtım yazısı olacak.
Linkwheel sistemi ile alınabilecek maksimum faydayı sağlayacak bir sistemdir.
Konu altından yazan, profil ve ticari durumu uygun olan arkadaşlara resimli anlatım göndereceğim.
"Sistem hazırdır ve çalışır durumdadır."
Ortaklıkta belirli kurallar olacaktır.
[*]Üç aylık 5 link satışı yapabileceksiniz ve min. 1000 lira dönüş sağlayacaksınız.
[*]Bu geniş paketin ilk 20 işi size ait olacak, 1000 lira ilk 20 işten dönüş alacaksınız.
[*]Sonraki süreçte %50 %50 şeklinde satışlar devam edecek.
[*]İşin büyük kısmını ben yapacağım. Vakit sıkıntısı çekenler için bu sorun olmayacak.
[*]Elinizde varsa sistemin son ayağına forum tanıtımı, imleme gibi şeyler eklenebilir. Sizde paketin o kısmına bakarsınız.
[*]Pr6 ve Pr5 siteler var, ancak sağlam siteler. 3 ay sonra siteleri sattığımızı varsayalım, 3bin liraya satış yapmışsak 1.500 lirası yine size kalacak.
[*]1k link satışından dönüş;
[*]1k ilk 20 işten kazanacaksınız.
[*]Bu tek olan sistemden 200 adet satışta 5000 lira size kar kalacak.
[*]Site satışında %50 (1000-2000 bin lira gibi bir rakam olur muhtemelen.)
[*](Adsense reklamı ekleyebilirsiniz. Ben adsense ile hala tanışmadım. :) )
[*]Detayları pm isteyen arkadaşlara göndereceğim.
Bu hazır kurulmuş sistem için aklımdaki fiyat 3k dır.
Domainler, hostingler, reseller ve sistem tarafımca hazır hale getirilmiştir.
2 bin lira zaten direk dönüş alıp ortak olacaksınız. 20 satıştan sonrası da %50 kar.
Adsense kodundan da gelir elde edebilirsiniz.
Site satışlarında da fazlası ile dönüş alınacak. (istersek devam ederiz, bize kalmış.)
Pakete sizler de ekleme yaparsınız, bu sistem haricinde. %100 dönüş alınacak bir sistemdir.
200 işten size kalacak olan 5k gibi bir rakam var.
Bu yüzden 3 bin fazla gelecek olan arkadaşlar meraktan yazmasın. :)
Konuya mesaj atarsanız sistem hakkında kolay anlayabileceğiniz görsel ileteceğim.
Platin üyelik ve up olayı olan arkadaşlarla ortaklık çok daha caziptir.
Tek girersem kendim platin üyelik alacağım.
Sormak istediğinizi pm ile sorabilirsiniz.
Pm ve bilgileri konudan yazanlara ileteceğim.