-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Bu kartı aldıktan sonra hiçbir işe yaramadığını anlayacaksınız. Kartı gönderiyorlar size, gönderildikten sonra haberiniz oluyor. İlk olarak gidip normal bir alışveriş yapmanız isteniyor. Evet ben de gidip biryerden alışveriş yapıyorum. Sonra diyorum ki hadi kart işi halloldu, gideyim internetten birkaç birşey alayım. Herşeyi hazırlıyorum yapıyorum birde bakıyorum. Kartınız bankanız tarafından onaylanmadı gibi saçma sapan bir hata alıyorum. Sonra websitelerinde destek var mı diye bakıyorum, tabii arkadaşlar çok zeki ya destek alanı bile yok. Herneyse ben de gidip facebook sayfalarına mesaj atıyorum. Tenezzül edip mesaj yazmıyorlar. Sonra belki görmemişlerdir diyorum en son durumuna birde yorum atıyorum. Diğer arkadaşların sorularına cevap veriyorlar ama benim soruma hala cevap veren yok. O yüzden alınacak bir kart değil, alırsanızda hayatınızın en yanlış şeyini yaparsınız. Google Play'de filan da kullanılmıyor. Bunun yerine gidin bir ininal kart alın daha iyi.
3 kişi bu mesajı beğendi.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Hayır sadece Godaddy'de geçse yeter ama gerçekten çok boş bir kart ininal alın.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bu ininal dediğiniz kartın ücreti nedir peki ya da ücretli midir?
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
üniversite
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
paypal kart varken hepsi gereksiz.Paypal kartın hem tasarımı iyi hem adını duyurmuş hemde istediğiniz bankadan para çekebiliyorsunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
pybyme kart hakkında bilgim yok ama ininal harika bir kart,
ininal kartı ben migrostan aldım, 25-30 tl ödedim, kartın ücreti 5 tl ama mecbur ilk seferlik içine para yüklüyorsunuz yani 20-25 tl kartın içinde kalıyor, neyse karta istediğiniz zaman ptt nin bankamatiğinden para yükleyebiliyorsunuz, çoğu markette geçiyor, öyle onay falan gerekmiyor, ben çoğu işlemimi onunla yapıyorum, ayrıca mastercart niyetine de kullanılıyor yani mastercard destekli yerlerde geçiyor, şok market falan, paypal ile de uyumlu, hosting domain falan ücretlerini hep kartımla ödüyorum, güzel bir kart.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İninal kart kullanıyorum, Webrazzi kartlarından almıştım zamanında ücreti onlar karşılamıştı. Ön ödemeli, bildiğiniz kredi kartı. İnternette ve gerçek poslarda geçiyor. Yıllık ücret yok. Aylık olarak 1 TL alıyorlar, ancak ay başı geldiğinde kartta para yoksa onu da almıyorlar. Bir süredir kullanıyorum, çok memnunum. Hiçbir sorun da yaşamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Jr Art Director
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
encard daha avantajlı sanki, banka kartı visa geçen her yerde kullanılıyor hiç bir ücret yok para yatırma vs. finansbank atmlerinden ücretsiz yatırıyorsunuz ve bildiğim kadarıyla kesinti yok bende kart başvurusu yaptım bu hafta içinde elime geçicek sanırım
ininal da para çekemiyorsunuz ve belirli bi para harcama yükleme sınırı var sanırım bu yüzden tercih etmedim, yaş sıkıntısı varsa paypal nakit kart ı da tercih edebilirsiniz. kesinti var ancak paranızı çekebiliyorsunuz dilediğiniz zaman yurt içi yurt dışı