Yaşın daha çok ufak 1-2 yıl gayret edersen çok çok iyi işler yaparsın bence konu çok güzel kesinlikle tartışılması, konuşulması gereken bir konu...

Her şeyden önce kesinlikle kitap okuman lazım azda olsa kitap oku dostum. Önce dünya klasikleri daha sonra mitolojik kitaplar okumanı tavsiye ederim. Daha sonra Sanatın, tasarımın aslında bir benzetme, uyarlama işi olduğunu anlamak lazım. Büyük ressamların eserlerini ve onların hikayesini, sanatın ne olduğunu araştır. Şimdi ben sana yardımcı olacak bir akımdan bahsedeyim "Alman eskpressyonizmi" Yani dışa vurumculuk. Tanım olarak insanların, toplumun yaşadığı buhranı, sıkıntıyı, üzüntüyü sanateserlerinde göstermişler. Dışavurumcu sanatçılar hep çarpık çurpuk, elleri, kolları, kafası büyük insanlar çizmişler 1. dünya savaşı döneminin sıkıntılarını, insanların çektiklerini bu şekilde sanata uyarlamışlar. Yani hayal gücü dediğin şey uyarlama işidir :) Her gördüğünü uyarlamaya, evirmeye çalış ve ustaların ve üstadların çalışmalarını takip et, tasarımcı neler yapmış, hangi renkleri kullanmış bunlara dikkat et. Ve beğendiğin çalışmaları taklit et. Ders izle ve tekrar söylüyorum kitap oku. Kolay gelsin iyi çalışmalar.