Güzel Kardeşim Şuan seni anlayabiliyorum. Gerginlik içerisinde bizlerle paylaşıyorsun yaşadıklarını ve gördüklerini. Ama olaya hep haklı yönden bakmamak gerek. İnsanlık dramı yaşanan bir ülkeden kaçıp yaşam savaşı veren o insanların Hepsi mi aynı ?

Şuan sen de Türksün bende Türküm. Sen iyi ben Kötü olabilirim. Bu bizi genellemeye söz konusu edebilir mi ?

Oranın karışmasında hiç bir fikrim olmadığını dile getirmek istiyorum. Şu yönde haksız olduklarını var sayıyorum. Her ne olursa olsun (Namusuna, Şerefine, Ekmeğine Kişiliğine Dil, El uzatılmadığı sürece ) Şiddet içeren bir olay doğru değildir.

Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak Oradaki yaşam savaşı veren insanlara kucak açtık... Hastahaneleri Ücretsizleştirdik. Yardım konusunda Devletimiz başta olmak üzere Millet olarak elimizden gelen gayreti gösterdik ve Halen de göstermeye devam etmekteyiz.

Şimdi Elbistanlı Kardeşim sana Bir soru.. Yaklaşık 1.5 Yıldır Süren bu savaşta kaç SURİYE'li vatandaş tanıdın ? O tanıdığın kişiler ile orada ki eli bıçaklı kişiler arasında fark varmıydı ?

Neyse lafı fazla uzatmayacağım. Yaşanan olaylar doğru değil.. Eğer ortada bir Hainlik varsa Haksızlık varsa Zaten Mevla görüyor Elbet de Yanında kalmayacaktır. Şimdi Ben İstanbuldan Bir Örnek vermek istiyorum..

3 Delikanlı Türk Yaşları ( 18 ile 22 ) arasında Otururken Geçen 2 Suriyeli Kıza Laf attılar. Ardından Gelen Artık Ağabeyleri, Eşleri, Veya yakınları neyse bilemiyorum O suriyeliler O 3 Genci orada gözlerimin Önünde Bıçakladılar. Benim müdahalem sadece Polisi aramaktı.

Ardından Polis Geldi Onları tutukladı sonra O bıçaklanan çocukların ailesi O suriyelilerin oturduğu yeri bir şekilde bulup Bastılar Ama öyle böyle değil Hatırladığım kadarı ile 17 polis ekip arabası vardı. 2 Tane Zırhlı araç geldi Mahalleyi kapattılar. Polislerle Bıçaklanan gençlerin aileleri ile tartışma çıktı.

O evde olan 2 Yaşlı Suriyeli ve 1 kız çocuğu vardı O aile ve yakınları o 2 yaşlı ve 1 kız çocuğunu öldürmek için saldırıyordu. Suçu işleyen ortada..


Şimdi Ben BU demiyorum ama bir düşünün. Belki orada başka birşey olmuştur. Adamlar Türkiyye Sığındılar diye Bizlere köle olacak değiller. İstediği evleri kiralayabilirler. Ücretlerini ödedikten sonra sıkıntı yok. Neyse Elbistanlı Kardeşim Sen, Ben ve Bizler herşeyin Hayırlısını İsteyelim.

Yanlış bir şey kullanmış isem Özür Dilerim.