ben sadece bunu belirteyim ege dunki olay gaziantep medyasına düşseydi gaziantep düztepe mah. antebin en berbat mahallesi ve en belalı mahallesi ustelik parka en yakın yerdir cok kan dökülürdü hatta olaylar cok büyürdü medya nerde neden yazmıyor o kadar kan aktı o kadar cana yazık oldu bumudur defolup gitsinler ulkesinde yan dönüp mahreme bakamazken gelip burda kızlarımıza kadınlarımıza anamıza bacımıza laf atıyorlar elinde gelse alıp kacırıcaklar NAMUS Haini VE VATAN HAİNİ BUNLAR Bu insanlık ve müslümanlık degildir SURİYEYİ ABD işbirligi ile kabul ettik suriyenin yakın ulkelerinde Şehir içinde barınan 1 tek suriyeli yok gireni hapis ediyorlar nie bizde var bu? KAHROLSUN böyle yaşamak imkanım olsa gidip amerikada yaşayacagım illaki abd de yaşamak için dinsizmi olmak gerekir gidip dinimi degişiyorum beni abd ye alınmı diyelim anlamadım töbe töbe kalkıp bana savunma yapmayın görüşünüzü yazarsınız okur es gecerim umursamam bile benim görüşüm budur ACIMIYORUM ülkesinde savaş varken kacıp turkiyede dilenen insan benim gözümde insan deildir

Ek Olarak:

kaderebak adlı üyeden alıntı

Bu insanlardan şikayet edenlere şunu sormak lazım !! Sen hiç vatansız kaldın mı ? Vatansız kalmak ne demek ? Onlar bizden çok mu memnun lar ?

Bir müslümanın görevi diğer bir müslümana yardım etmektir. Helede böyle bir durumda. Sen Allah rızası için yap gerisi hikaye.

Tatsız olaylar her yerde olur , olayın içini araştırmak lazım , biz türk milleti olarak çok mu temiziz ? Daha geçen bizim burda türkler kız kavgasında satırla nacakla birbirini kesti , suriyeli felanda değillerdi.

Ben suriyelilerin böyle bir olaya karışacağını sanmam , önce iğneyi kendimize batıralım , görki bizim türkler ne yaptılar , adamlar sahipsiz ya , hakaretmi ettiler , karısına kızına laf mı etiler ?

etmedigini nerden biliosun gel antebe eger 1 turk gorursen konuş
bunları burda istememe nedenimiz zaten namus haini bunlar anladınmı her kavgasında ya namus yada hırsızlık vardır internet elinin altında