Home | Geliyoo ... neden Anasayfa | Geliyoo degil?
Arka planda yapılan çalışmalar için daha fazla zaman harcadığımız için olabilir. Daha önce bir çok kez Türkçeleştirme işleminin dillere karşı uyumunun yapılacağını dile getirmiştim. Bunun çok bir önemi olduğunu düşünmüyorum zamanı geldiğinde Home yazısı da kalkıcak. Sadece Geliyoo olarak Title kullanacağız.
Ek Olarak:
Nu arama motoruna sitemi eklemek istiyorum. Nasıl ekleyebiliriz?
Eklemek istediğiniz Wordpress veya rss olan bir site ise uyumuna göre haberler.geliyoo.com adresine yada blogum.geliyoo.com adresine ekleyebiliriz. Buraya eklenen sitelere otomatik olarak arama motoru tarafından sonuç sayfasına yansıtılacaktır.
Ek Olarak:
Bi cacık olmaz :)
Merhaba Aksacli biz yoğurt mayalamıyoruz, arama motoru yapıyoruz. "Tabiri caiz ise bir cacık olmaz demişsin" yani işe yaramaz anlamını kullanmışsın. Elbetteki yorumuna saygı duyuyorum ama bu "Senin" düşüncen. Yada fikrin, zamanı geldiğinde Türkiye'de Geliyoo kayda değer bir kullanım kazandığında sen sayfalarda yorum yapmaya devam ederken biz Veri analizi, Url analizi, Ip analizi, BigData konusunda geliştirme, Data havuzu oluşturma, sonuç sayfası iyileştirme, kullanıcı analizi, browser incelemesi ve daha binlerle ifade edebileceğimiz bir çok çalışmayı yapıyor olacağız. Evet bizden cacık olmaz haklısın yaptığımız çalışmadan da cacık olmaz çok haklısın biz ne teknoloji ile ilgilenen insanlarız göstermiş olduğun ilgi için teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar.