Vaybe adlı üyeden alıntı

Yüzde yüz organik derken burada en kazançlı site siz oluyorsunuz. gönderdiğiniz hitlerde sizin sitenizden referanslı olarak görünüyor. bu tarz sitelerin sadece alexa değerıne doğru orantıda faydası oluyor. yoksa sen onun o senın sıtesını puan kasarak zıyaret etmek amaçı ne sıtemıze gıren kullanıcı sıteden faydalı bılgıler edınıp faydalanmıyorsa ne yapalım o hit i sırf para amaçlı düşünülen sistem bunlar hiçbi yararıda olmaz bana gore google karşısında hep yararlı sanılır. buda benim görüşüm.

Sitenize sosyal ağlardan da tanıtım yazılarından gelen kullanıcılarda tıklandığı sitenin referansıyla gelir bundaki sıkıntıyı anlamadım.

Yani bir site sizin sitenize bir kullanıcı yolluyorsa otomatik olarak referansı diğer site olur. Bunun sizin siteniz açısından hiç bir sakıncası yoktur.

Söylediğinizde haklı olduğunuz bir nokta gelen kullanıcı ya ürün satamazsınız, reklama tıklatamazsınız. Bu yüzden hiti az olan yeni siteler için önerdim.

Ek Olarak:

cristogi adlı üyeden alıntı

O değil daha siteyi ekleyemeden sayfa otomatik kendi yenilendi. Çalışma şeklini okudum ancak hit gelmeski böyle. 1 sayfayı en az bir dakika görüntelemek gerekiyor.

Ek Olarak: Ek olarak, çalışmıyor bu. Bilgilerinize

75 saniyeden önce sayfa kendini yenlememesi gerekiyor kullandığınız tarayıcı ve versiyonunu pm atarmısınız.