sadecehosting dışında cloud olan firma tr de göremedim ben yukarda yok dememin nedenide zaten fiyat + performans
fiyat konusunda ben hiç bir zaman yurt içindeki firmalar ile çalışamadım sanki özellikle çalışılmasın diye yüksek fiyat veriyorlar aynı paraya OVH den 64 gb ramlı makina alabilirken tr de 8 gb makina veriliyor ben ona yanıyorum.
ek olarak 8 gb ramlı sunucu alıyorsun VDS çıkıyor sonrada ahkam kesiyorlar ben direk kasa sanırken adam bölüp veriyor bu zihniyet olmasa bi
fiyat konusunda ben hiç bir zaman yurt içindeki firmalar ile çalışamadım sanki özellikle çalışılmasın diye yüksek fiyat veriyorlar aynı paraya OVH den 64 gb ramlı makina alabilirken tr de 8 gb makina veriliyor ben ona yanıyorum.
ek olarak 8 gb ramlı sunucu alıyorsun VDS çıkıyor sonrada ahkam kesiyorlar ben direk kasa sanırken adam bölüp veriyor bu zihniyet olmasa bi
Zaten ülkemizde vergi vs. fazla ve onlarınki kadar büyük bir altyapı yok. Temel sorun budur. Siz de uzun yıllardır bu sektörde olan, iyi firmalardan alış veriş yapın. Gidip de abc hosting'den yıllık 20 tlye reseller, aylık 30 tlye 8 gb ram vs tabanlı bir vds sunucu alırsanız tabi ki de elinizde patlar. Ucuz etin yahnisi yenmez, defalarca kanıtlandı.
Ayrıca OVH'den hizmet alırken Türk vatandaşıyım deyip VAT yani vergiyi kaldırabiliyorsunuz.
Türkiye'de Cloud altyapısına bu kadar para vermektense, OVH'den veya RedStation'dan bir sunucu alıp, iyi optimize edip cloudflare koruması altına almak daha mantıklı geliyor bana. Hizmet verdiğimiz siteleri böyle barındırıyoruz.