PrestijSolution adlı üyeden alıntı

link alırken dikkat edilmesi gereken durumlar vardır.Mesela kendi sektöründe bulunan kaliteli sitelerden almak gibi.Sen kendi sektöründeki kaliteli bir siteden tanıtım yazısı alırsan o tanıtım yazısının sana katkısı elbetteki olacaktır.Seo'da kavramlar doğru yapıldığı sürece faydalı olur.

Sektörden sektöre de alakası yok. Zen arkadaşın dediği gibi site kategorisi birbiriyle pekişse bile, senin ki dantel örgü üzerinedir o adam gider dantel örgü üzerine açılmış sitesine " Erkek parfümleri 2014 " diye makale yazarsa ne anlamı var yani Google az çok domain kalitesine baksada, özgün içeriklere daha önem veriyor.

Gelmiş geçen biri diyor ki tanıtım yazısı sizi istediğiniz anahtar kelimede 1.ci sırada çıkarır. Ne saçma beyinler var. Bakın ister inanın ister inanmayın sizin fikrinize saygı duuuyorum yanlış anlama. Şöyle bir olay anlatayım: " Bundan 1 sene önce isminide veriyorum Ediz adında 18 - 19 yaşların da bir kardeşimle beraber sadece domain aldık ve hosting sponsor olarak aldık. Biz bu siteye 2 ay hadi 3 ay olsun tam hatırlamıyorum 3 ay boyunca makale girdik hepsi özgün tek kelimesi kopya değil. Siteye ne link aldık ne link verdik, 1 tane bile backlink çalışması, tanıtım yazısı yoktu. Ve sitenin hiti 2.5 K aşağı inmiyordu. Sadece wordpress ne anahtar keliemiz vardı ne yükselmek için çabamız. O sitede araya gittide işte diyorum boşuna para saçmayın şu boş işlere.