imlesene adlı üyeden alıntı

aslında bahsedilen konu biraz mantıklı,bence 3-4 ay özgün ve uzun makaleler girilerek + olarak konuları sürekli yorum alan konular ise ne tanıtım yazısı ne de backlink gibi kavramlara ihtiyaç vardır.durumu şöyle özetleyecek olursak en iyi seo,özgün ve uzun yazılar + gerçek kullanıcılar tarafından yazılmış yorumlardır emin olabilirsiniz.aşırı çalışma yapıp ilk güncellemede filtreye girmektense 2 güncelleme atlatıp siteyi hitlendirmek daha mantıklı.Tabi biz Türkler paraya dayanamayan ve aceleci bir millet olduğumuz için spam kasa kasa,link kasa kasa 3 5 ay harcayıp sitelerimizi mahvediyoruz.


Tam olarak anlatmak istediğim de buydu hocam düşüncelerime el atmışsınız nerdeyse. Malesef nitekim cahil insanlar, şu konu üzerinde bile artniyet aramakta.

Ben size etkisi yok demiyorum elbet etkisi vardır ama benim için yok, saçma sapan bir sistem zaman kaybı, anlamsız, ve maddi olarak gereksiz. Nitekim insanlar bu işten para kazandığı ve bu bunun bilincinde olduğu halde müşteri kaybetmek, veya benim fikrime saygı duymak yerine " boş kelimelerle " hem kendilerini hem beni yoruyorlar. Evet etkisi vardır, ama gelişmiş çok iyi sitelerde etkii var. Sadece ilk 100 de olan siteden tanıtım yazısı alırsanız etkisi olur o bile meçhul.

Bu zihniyetle devam edin tekrarlıyorum koyun ortaya bir iddaa siz istediginizi yapmakta özgürsünüz. İstiyorsanız gidin Google şirketine anlaşma yapın. Ben diyorum ki bütün masraflar benden istsiginizi yapın, ben sadece 2 ay boyunca özgün içerik girecem. Kimin hiti, alexa değeri, pagerank güncellemesi 6 ay veya daha uzun olduğu için onu katmıyorum. Daha kaliteli ve daha yükselişte olursa iddaayı kazansın.

Varsa benim görüşüme ters gelen, buyrun gelsin. Ben kendimden eminim.