tif adlı üyeden alıntı

Hoşgeldin. :) Bişey sorucam ***'dan pLive mısın sen kardeş? Eğer öyleyse dumanfanclubb ve fenabiri'yle olan husumetini yazabilirmisin?

Söylemek istemezsen söyleme tabii ama merak ettim. *** da ticaretin iyiydi. Son dakka neden böyle basmışlar trade e?


Hoşbulduk kardeş

***da üyeliğimi çaldırdım. Msnden yakın bir arkadaştan scrapebox aldım lisansıyla birlikte.. 2 tane var dedi birini sen kullan dedi.. Aslında yakın olduğu için teşekkür ederim diyip aldım.. Lisansıda verdi çalıştırdım lisansı yazıp aktive ettim.
1 saat sonra ***dan Çalıntı üyelik diye ban yedim. Sonra bu arkadaşında msn'si çalındığını düşünüyorum. Çünkü kendisi hala ortalıkta yok.. Açıkçası pekte merak etmiyorum.

dumanfanclubb başka birilerini daha dolandırmasın diye -trader verdi.
fenabiri ilede o gece aramızda Mağduriyetini gidereceğim diyerek hallettik meseleyi, ama o gece sabaha doğru 5'e doğru yattık. Öğlen 1'de kalktım.. Ee tabi adam beni göremeyince ortalıkta yanlış anladı -trader verdi :) Neyse öğlen bir kısmını ödeyerek aramızda anlaştık.

İtrader sildirme konusunda kendileri yazdılar. - itraderler silinsin diye.
Bende 1 saat önce farkettim, banımı açmışlar :))

Ee peki sorsalar bana orada takılacakmısın? Şu arkadaşa konuştuğumuz gibi söz verdiğimizi yapalım hesap kapansın.. Ticaretimizi hızlıca bitirelim. Hayatta oraya girmeyeceğim..

Sebebi ise hayatımda ilk kez ************** diye ismim yan yana gelmiş.. bu beni çok çok yaraladı. Böyle birşeye alışık değilim.. Ha konu sorunsuz şekilde hallolsa bile bazıların aklında pLive ************** diye bir yer aldı.. Bu benim kabul edebileceğim birşey değil..