lostyazilim
tr.link

Key Dağıtma Scripti

8 Mesajlar 1.801 Okunma
lstbozum
tr.link

saygilihosting saygilihosting Yazılım Mühendisi Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 61 / 36
  • Ticaret 12, (%100)

-> Key dağıtma scripti nedir?
Aklınıza gelecek bütün sektörler için kullanabilirsiniz.

->Key dağıtma scriptine nasıl içerik eklerim ?
Panele içerik ekleme alanı eklenmemiştir.İçerikler phpmyadmin'den ekliyebilirsiniz.

->Keyleri nasıl eklerim ?
Phpmyadminden kullanıcılara yetki verdikten sonra kullanıcılar kendi oyunlarına göre key ekliyebilirler.
http://siteadresi.com/yonetim/

->Keyler kullanıcıya nasıl ulaşır?
Key Al butonuna tıkladıktan sonra kullanıcının mesaj kutusuna key düşer.Kullanıcı aynı içerikten sadece 1 kere key alabilir.

->Keyleri kullanıcılar üye olmadan alabilir mi ?
Kullanıcılar kesinlikle üye olmadan key alma şansı yoktur.Keyler kullanıcıların mesaj kutularına düşmektedir.

-> Scripti nasıl kurarım ?
Connect.php dosyalarındaki ayarları kendi hostunuza göre ayarladığınızdan sonra phpmyadmin girerek sql import ediniz.

Not: 2 gün içinde geliştirdiğim bir scriptdir.İhtiyaç doğrultusunda geliştirilmiştir.
Not2 : Tüm hakları siz değerli kullanıcılara aittir.Açık kaynak kodludur.Satışı kesinlikte yasaktır.
Not3 : Script'in hiç bir yerine link eklenmemiştir.Eğer link varsa dilediğiniz gibi kaldırabilirsiniz.
Not4 : Açık yoktur demiyorum.Bulduğunuz anda bana iletirseniz sevinirim..
Not5 : Hiç bir sorumluluğu kabul etmemekteyim..

Demo : http://mmoplay2.org/keys/
Script isteğime göre güncelle derseniz --> Ek ücret talep ederim.
Script kurulumu = 10 TL'dir.("hocam ben kuramadım bunu team viewer'dan bir el atarmısın" diğenler için konulmuş bir ücretdir")
Özel Tasarımım var buna uyduralım diyorsanız : 75 TL

İndirme Linki : https://drive.google.com/file/d/0Bz-aYsAOAc-CZW85LVlwRWVsQVk/edit?usp=sharing

Eğer kafamda fikir ve tasarımım var geliştirip ücretsiz olarak sunalım diyorsanız..İletişime geçin
wild

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Vixo Vixo vpnscript.net Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 29 / 57
  • Ticaret 1, (%100)
->Key dağıtma scriptine nasıl içerik eklerim ?
Panele içerik ekleme alanı eklenmemiştir.İçerikler phpmyadmin'den ekliyebilirsiniz.

Buradan sonra beni kaybettin kardeşim fakat yinede emek geçiyor. Eline sağlık diyelim :)

• Üyelik 02.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 61 / 36
  • Ticaret 12, (%100)

Rediks adlı üyeden alıntı

Buradan sonra beni kaybettin kardeşim fakat yinede emek geçiyor. Eline sağlık diyelim :)

Kendim kullancağım için gerek duymamıştım.Duracağına paylaşıyım dedim..Geliştirmek isteyen dilediği gibi geliştirebilir..

• Üyelik 09.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 29 / 57
  • Ticaret 1, (%100)

saygilihosting adlı üyeden alıntı

Kendim kullancağım için gerek duymamıştım.Duracağına paylaşıyım dedim..Geliştirmek isteyen dilediği gibi geliştirebilir..

El altında duracağına işe yarasın dedin yani :) Konuya fiyat eklemişsin biraz geliştirseydin dikkat çekici olabilirdi. Üzerinde çalıştığım bir proje olmasaydı seninle güzel birşey yapabilirdik aslında.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 61 / 36
  • Ticaret 12, (%100)

El altında duracağına işe yarasın dedin yani :) Konuya fiyat eklemişsin biraz geliştirseydin dikkat çekici olabilirdi. Üzerinde çalıştığım bir proje olmasaydı seninle güzel birşey yapabilirdik aslında.

Aslında fiyat eklemiyecektim ama script kuramıyanların mesajlarını engellemek için koyduğum bişey.. Örneğin " hocam ben kuramadım bunu team viewer veryim bir el atsana " gibi..

• Üyelik 09.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 29 / 57
  • Ticaret 1, (%100)

Aslında fiyat eklemiyecektim ama script kuramıyanların mesajlarını engellemek için koyduğum bişey.. Örneğin " hocam ben kuramadım bunu team viewer veryim bir el atsana " gibi..

Olsun her ne kadar bu gibi istekleri durdurmak için yazmış olsanda, para kazanabileceğin bir script olduğunu düşünüyorum. Daha önce böyle bir sistem görmedim forumlarda.. (codecanyon'da mevcut).

• Üyelik 02.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 61 / 36
  • Ticaret 12, (%100)

Olsun her ne kadar bu gibi istekleri durdurmak için yazmış olsanda, para kazanabileceğin bir script olduğunu düşünüyorum. Daha önce böyle bir sistem görmedim forumlarda.. (codecanyon'da mevcut).

Düşüncenize saygı duyarım.. Ama benim düşüncem böyle yapabileceğim bir şey yok eğer para kazanmak isteseydim tamamen geliştirip satardım..

• Üyelik 09.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 29 / 57
  • Ticaret 1, (%100)

Düşüncenize saygı duyarım.. Ama benim düşüncem böyle yapabileceğim bir şey yok eğer para kazanmak isteseydim tamamen geliştirip satardım..

Peki :cool:
saygilihosting

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al