Yeni bir siteniz varsa SEO sizin için çok önemlidir.SEO farklı şekillerde yapılabilir.Bunlardan bazıları sosyal medayıyı kullanmak,paravan blog ve backlink kaynaklarından backlink almaktır.

Yeni bir sitenize girdiğiniz yazılar kesinlikle ÖZGÜN olmalıdır.Sadece yeni siteler için değil bütün siteler için geçerlidir bu.Bizzat kendim denedim ve özgün yazdığım yazı Google’da ilk sırada yer alırken alıntı yaptığım yazı 4.-5. sayfayı zor buldu.Yani SEO’nun ilk kuralı ÖZGÜN yazı yazmaktır.

SEO’da ikinci adım sosyal medyayı kullanmaktır.Facebook,Twitter ve Google Plus bunların en başında gelir.Facebook’ta sitenize ait bir sayfa oluşturabilirsiniz.Ya da webmaster grupları gibi sitenizle ilgili gruplara katılabilir oralarda paylaşabilirsiniz.Sosyal medyada sitenizi paylaşmanız size çok katkı sağlayacaktır.Bu katkısı ne olur? Size katkısı yazdığınız yazının arama motorlarında index almasını ve üst sıralara çıkmasını çok etkiler.

Bir diğer etken Paravan Blog çalışmasıdır.Paravan blog da sitenizin arama motorlarında yükselmesini sağlar.

Evet arkadaşlar bu yazımda sizlere temel SEO’dan bahsettim.Bir sonraki yazımda görüşmek üzere..Sormak istediklerini yorum yaparak belirtebilirsiniz.

KAYNAK: http://selcukcaglayan.com/yeni-web-siteleri-icin-seo.html