Hocam ilk olarak konuyu kötüleyip de hala konuda bekleyen arkadaşların amacını çözemedim, madem hoşunuza gitmedi konu o zaman diğer konulara göz gezdirin, burası wm forumu ise google de bir web sitesi, incelenmesi gayet normal.

Ayrıyeten Googlenin bu yaptığı gerçekten iyi bir şey değil fakat adamların derdi başka, sırf futbol için 30 gün ayrı logo üretiyorlar, tüm dünya futbol sever mi ? , o halde tüm dünya müslüman olmasada müslümanlara değer vermeli, mesela ben futbol sevmiyorum, neden her gün o logoları görmek zorundayım ?.

Ayrıyeten googleye bağlı kalmamak lazım, google sadece adı ile ün kazanıyor, ister adsensesi olsun ister başka bir olayı, sadece aracı görevi görüyor, googleyi bu kadar büyüten bizleriz, farklı kapılara yol açmak lazım, sonra diyoruz ki neden başka şeyler gelişmiyor, farklı yerlere yönelmeliyiz, yeni fikirlere yardım etmeliyiz, demem o ki tanınmamış firmaların yazılımlarını kullanarak ona destek olmalıyız, örneğin yandex demiş arkadaşlar, gayet iyi bir seçim, yandex belki bize googleden kötü geliyor olabilir ama yükseltecek olan yine biziz. Kısaca ramazan logosu koymuş veyahut koymamış biz kendi dinimizi unutmayalım yeter, elhamdulillah müslümanız.