Allah aşkına gel seninle bir web sitesi kuralım, bütün masraflarınıda ben karşılayacağım. Dediğin madem bu kadar link vermekle, link almakla Google`da yükseleceksin. Deneyelim, seb istedigini yapmakta özgürsün. Bense 2 ay boyunca günde 2 adet özgün içerik gireceğim.
Ne link alacağım, ne taanıtım yazısı, backlink, toplist hiçbirşey yapmayacağım. Sadece Google`da index almak için özgün içerik gireceğim. Görelim, bakalım neler olacak? Kim daha çok hit alacak, yükselme yaşayacak? :)
Ne link alacağım, ne taanıtım yazısı, backlink, toplist hiçbirşey yapmayacağım. Sadece Google`da index almak için özgün içerik gireceğim. Görelim, bakalım neler olacak? Kim daha çok hit alacak, yükselme yaşayacak? :)
Hocam tnaıtım yaılarının muhakkak faydası var düzgünce yaptığın sürece. Kendimde ve çevremde bunun faydasını defalarca gördüm. Muhtemelen başarısız denemeleriniz oldu bu konuda ama başarısızlığın sebebi google deil işlemleri yaparkenki izlediğiniz yoldur.
Ek Olarak:
aslında bahsedilen konu biraz mantıklı,bence 3-4 ay özgün ve uzun makaleler girilerek + olarak konuları sürekli yorum alan konular ise ne tanıtım yazısı ne de backlink gibi kavramlara ihtiyaç vardır.durumu şöyle özetleyecek olursak en iyi seo,özgün ve uzun yazılar + gerçek kullanıcılar tarafından yazılmış yorumlardır emin olabilirsiniz.aşırı çalışma yapıp ilk güncellemede filtreye girmektense 2 güncelleme atlatıp siteyi hitlendirmek daha mantıklı.Tabi biz Türkler paraya dayanamayan ve aceleci bir millet olduğumuz için spam kasa kasa,link kasa kasa 3 5 ay harcayıp sitelerimizi mahvediyoruz.
Bahsettiğin durumdan kazancın ile tanıtım yazısından kazancın farklı hocam. Bahsettiğin şekilde iyi bir hit yakalayabilirsin ama anahtar kelimende yükselemezsin.