Sndesign adlı üyeden alıntı

Hala anlatamıyorum. Bakın ben tanıtım yazısının faydası yok demiyorum. Alexa değeri ilk 100 hadi en çok 250 diyelim bu tip sitelerden tanıtım yazısı almıyorsanız diğerlerinin hiçbir anlamı yok hepsi çöp değerinde. Sohbet, mİRC gibi kelimeler en çok aranan kelimeler değil mi? Ama ben bu kelimeler de zamanında ne tanıtım yazısı, ne reklam, ne link çıkışı yaptım? Sadece özgün yazıyla ill sayfadaydım? Peki bu nasıl oldu, bunu açıklamanızı istiyorum. Sohbet kelimsinin rekabeti paha biçilemez zaten. ee.. Ben ilk sayfaya geliyorsam sadece özgün yazıyla, domainim daha 4 aylık. Google bana sohbet gibi bir kelimese torpil mi geçiyor bana bunu anlatır mısın?

Ayrıca genel blog sitem vardı ne et yedirdim, ne baklava hiç unutmam 102 tane özgün içerikle sadece suyunu verdim 2 K günlük hit alıyordu? Peki bu tanıtım yazısı alanlar, link peşinde koşanlar, reklam derdinde olanlar neden alamıyor bu hiti?

Facebook`un tarihini araştırın linkle mi büyüdü, tanıtım yazısıyla mı? Yandex, linkle mi büyüdü, tanıtım yazısıyla mı? Sadece sade bir tasarımla büyük bir yatırımla her ülke genel yayın, kanallar üzerinden yaptığı reklamlarla tanınmadı mı?

Yani senin ana silahın " özgün yazı " senin sitende özgün yazı, içerik yoksa tanıtım yazısının mantığı var mı arkadaşım?

Ayrıca ben tanıtım yazısıyla filan hiç uğraşmadım ileteyim bunu arkadaşlar bundan bahsetmiş.

Et dedim, baklava dedim kusura bakmayın orucum. Artniyiyetli söylemedim.



1 aylık bir sitemiz var. Günlük 5 %100 özgün makale giriyoruz. Site içi bütün seo çalışmaları yapıldı.

Fakat söylediğinizin tam tersine sitede hit yok. Özgün makale girmeye devam ediyoruz sonu nasıl bitecek bilmiyoruz.


Saygılar...