kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Sorum şu. Her yerde okuyoruz. Yazdığımız makale anahtar kelimeyle alakalı olmalı diye.
şöyle olsa nasıl olur. "en faydalı hobiler" adlı bir yazımız var. yazıda araba tamiri ,balık tutmak, yıldızları setretmek var. şimdi bu makale baştan sona uyumsuz olacak. yazının anahtar kelime ile uyumlu olması ziyaretçi için mi yoksa google için mi. Eğer google bunu anlıyorsa yani içeriğin uyumunu nasıl anlıyor.
yazdığım yazının sadece ilk paragrafı anahtar kelime içerse geri kalan kısmı tamamen alakasız olsa google ne yapar. ziyaretçinin ne yapacağı belli zaten :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ilk paragrafı özgün ve full keyword yap, geri kalanı kopya alsan bile olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
önemli olan günü kurtarmak. uzun vadede iş yapma devri kapandı
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
herkese teşekkür ederim. sorumun cevabını aldım sayılır. şunu da belirteyim. ilk paragraf full özgün keyword. geri kalan kısım ise 600 - 700 kelimelik tamamen özgün bir makale. bu makalenin içine cümle başlarına ve sonlarına keyword koyuyorum. bu nasıl olur.
diğer sorum da şu. msela "" ben balık tutmayı çok severim. her yaz giderim. hacamat kursu ankara daha geçen yaz gittiğimde kocaman bir balık yakaladım.""
gördüğünüz gibi. anlatım bütünlüğüolan bir yazı içine anlamı bölecek şekilde bir keyword girdim. bunu ziyaretciler anlar ve bu ne derler. bunu google nasıl anlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bütünlüğü bozan yazıları her yazıda çok sık kullanırsan spam damgası yersin. sandbox kaçınılmaz
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
bunu google nasıl anlar. bilginiz var mı.
Ek Olarak: arkadaşlar ne diyorsunuz soruma
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
işte onu soruyorum. bunun spam olduğunu nasıl ayırt eder. konu bütünlüğünü bozmak yada bozmamak bu dille alakalı. yukarıda verdiğim örnekde olduğu gibi anahtar kelimemiz konu bütünlüğünü bozmayacak şekilde de gelebilir. mesela "" ben balık tutmayı çok severim. her yaz giderim. "hacamat kursu ankara" programında kocaman bir balık yakaladım."" şeklinde olunca anlam bozulmuyor. google nasıl çözüyor bunu