Merhaba Ahmet, bu konuya ben bir açıklık getireyim dilerim senin için de diğer arkadaşlarımız için de açıkllayıcı bir cevap olur. Geliyoo'da olan eksikler sadece tasarım ile ilgili değil. Bir çok eksik bulunuyor ve sizler gibi bizlerde bu eksiklerin farkındayız. Uzun zamandır Azure Platform üzerinde Windows Azure'a ait olan BizPark StartUp sistemi üzerinde çalışmalar yapıyorduk. Bu çalışmalarımız sonucunda Bizpark'ın sağlamış olduğu BizPark Plus'a geçiş yaptık bu ne demek kısaca anlatayım. Bizpark'ın sunmuş olduğu yıllık 60,000 dolarlık bir destek paketi.

Microsoft Projeleri kayda değer bulduğu taktirde projelere destek olmak amaçlı 60,000 dolarlık bir bütçe oluşturarak 12 ayda ister kullanılsın ister kullanılmasın sizlere özel bir kaynak oluşturuyor aylık 5000 dolar kullanım limitli bir VM platformu açıyor ve bunun üzerinden projenizi StartUp'dan Basic Modele yada Basic Model'den Standart sürüme taşıyabiliyorsunuz.

Şu an itibariyle BizPark üyeliğimiz artık BizPark Plus olarak yükseltilmiştir. Bir süredir değerli Microsoft Çalışanları ile istişareler yapıyor mail alışverişinde bulunuyor ve projemiz hakkında bilgileri kendileri ile paylaşarak daha gelişmiş bir altyapı oluşturmak için çeşitli istişareler yapıyorduk. Sonuç olarak burda anlatmak istediğim ilk olarak zemini hazırlamak için ve sistemin güçlü bir yapı üzerine inşa edilmesi için zaman harcıyorum.

Değerli forum üyeleri dahil olmak üzere bir çok arkadaşımızdan çeşitli destek talepleri geliyor son olarak ozan arkadaşımızından gelen tasarım desteği talebi bulunuyor ancak kendisi ile de paylaşmış olduğum gibi herşey bir ekip işi olucak. Ekipler en iyisi için çalışmak konusunda geliştirmeler yapıcak.

Gerek tasarım anlamında, gerek sonuç sayfasında çıkan sonuçlar anlamında gerekse çalışmayan linkler anlamında herşeyin farkında olduğumuzu zaman ile bütün bunları düzelteceğimizi ve düzenlemeleri profesyonel şekilde yapacağımızı bilmenizi istiyorum. İlerleyen zaman içerisinde eksiksiz şekilde kullanıma açarak kullanıcı ile buluşturmayı planlıyoruz. Yapılan çalışmaları duyurmamızın nedeni aktifliği korumak dışında başka hiç bir amacı bulunmuyor.

Tüm samimiyetim ile söylüyorum ki; inanın arama motoru yapmak hiç bir çalışma ile kıyaslanamayacak kadar zor bir iş. Bu nedenle lütfen tasarıma, linklere, görsele yada şu anda içeride bulunan dataya bakarak değerlendirme yapmayınız. Zamanı geldiğinde kullanıma açıldığında sizlerle tüm detayları paylaşacağız ve artık kullanabilir olduğumuzda Türkiye'de duymayan kalmayacaktır.

İlginize teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar.