Haber Burada.

Asıl söylemek istediklerim var, böyle bir saldırma olacaksa ki haberde sadece nükleer silahların hedef alınacağı gösteriliyor bunun bir saldırı değil savaş olacağına eminim. İran'ın geri adım atmayacağı kesin (İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, ülkesinin herhangi bir askeri tehdide "bütün gücüyle" yanıt vereceğini söyledi.), İsrail'de geri adım atmaz. En sonunda yine siviller hedef olacak. İsrail'in çok farklı biyolojik silahları var. Böyle bir şey olsun istemiyorum ama eğer olacaksa umarım bu sefer İran'ın nükleer silahlarının ne işe yaradığını tüm dünya görmüş olacak.

Öte yandan eğer tahmin edilen şekilde büyük savaş çıkacak olursa ki İran - İsrail dediğimizde tahmin etmek hiç zor değil. Diğer dünya ülkerininde savaşa karışacağı belli. Özellikle Yahudi Lobisiyle yönetilen başta ABD ve İngiltere olmak ürezere İsraril'in emrine amade olarak hazırda bekliyecekler.

Türkiye ise hele ki R.T. Bey, varken ve karşı tarafta israil olunca kesinlikle iran tarafında yer alacak.

Askeri güç var fakat adamlar oturdukları yerden biyolojik silahları basacaklar. Bizim zararımıza olur diye düşünüyorum. Ve İran'ında İslam dünyaları arasında güvence verdiğini düşünüyorum. Bence dünyadaki dengeyi sağlıyor. Aksi durumu düşünmek bile istemem.

Bu konuda düşünceleriniz var mı?