lostyazilim
tr.link

Alexa Düşürme ücretsiz yöntem

54 Mesajlar 10.259 Okunma
lstbozum
tr.link

Exclusive Exclusive Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 8 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

MertBalci adlı üyeden alıntı

Belki 1-2 ay içerisinde Alexa'da siteniz iyi yerlere gelebilir ama sonra buraya konu açarsınız sitem aramalarda çıkmıyor diye.

Hocam bilmediğiniz konuda neden paylaşım yapıyorsunuz anlamıyorum. bu yöntemle otorite siteyi geçmiş şirket sitem var google da başka hiti yok sadece buradan merak eden pm atsın vereyim siteyi.

Hayır amacnız ne bu yöntemi kullanıyorsunuz başkası kullanmasın mı ? anlamıyorum gerçekten ...

Ek Olarak:

kappadox adlı üyeden alıntı

peki sistemden çıkmak istersek ne yapacağız?

Krediniz olmazsa otomatikman sistemden cıkarsınız ama site silmeyi eklememiz gerekli uyarınız için teşekkürler.

Gün içerisinde eklenir.

wmaraci
reklam

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)

Exclusive adlı üyeden alıntı

Hocam bilmediğiniz konuda neden paylaşım yapıyorsunuz anlamıyorum. bu yöntemle otorite siteyi geçmiş şirket sitem var google da başka hiti yok sadece buradan merak eden pm atsın vereyim siteyi.

Hayır amacnız ne bu yöntemi kullanıyorsunuz başkası kullanmasın mı ? anlamıyorum gerçekten ...

Sizin amacınız ne acaba insanların kötülüğü için çaba göstermek mi?

Bilginizin olmamasını anlayabilirim, ama tarih öncesi yöntemleri gelip yararlı ben kullanıyorum sizde kullanın diye burada paylaşmak insanlara yarar sağlamaz. Size kısa zamanda yarar sağlamış olabilir ama bu yöntem uzun sürede her zaman zarardır.
cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 8 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Sizin amacınız ne acaba insanların kötülüğü için çaba göstermek mi?

Bilginizin olmamasını anlayabilirim, ama tarih öncesi yöntemleri gelip yararlı ben kullanıyorum sizde kullanın diye burada paylaşmak insanlara yarar sağlamaz. Size kısa zamanda yarar sağlamış olabilir ama bu yöntem uzun sürede her zaman zarardır.

Bu yöntemi ben keşfettim demedim. Böyle bir iddam olmadı ben uzun süğredir kullanıyorum site ise yeni.

Adsense le birlikte kullandım ek olarak. Her zaman google ve alexa da faydasını gördüm.

Sizin gördüğünüz zararın altında başka sebepler olabilir mi?

• Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)

Bu yöntemi ben keşfettim demedim. Böyle bir iddam olmadı ben uzun süğredir kullanıyorum site ise yeni.

Adsense le birlikte kullandım ek olarak. Her zaman google ve alexa da faydasını gördüm.

Sizin gördüğünüz zararın altında başka sebepler olabilir mi?

Sitenin sizin olduğunu bilmiyordum. Ben yabancı bir siteyi gelip yararlı diye paylaştığınızı sandım. Kendi siteniz tabi ki reklamını yapacaksınız ama yararlı bir sistem değil. Bu sistemlerin yararlarını, zararlarını büyük Seo sitelerine girip inceleyebilirsiniz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 8 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam büyük seo siteleri diyorsunuz... allah aşkına düşünsenize kendilerini baltalayan bir yöntemi iyidir derler mi ?

Ben kullananları biliyorum arkadaşlarım var otorite seocular kendi sitelerinde kullandılar yıllarca yapmayın lütfen neyse uzatmayalım.

Percus Percus Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Coder
  • Konum ABD
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 47, (%100)
Zarar sakin yapmayin.
google cocuk degil

• Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 8 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Percus adlı üyeden alıntı

Zarar sakin yapmayin.
google cocuk degil

Organik hit zarar ama imzandaki baclink çalışması yarar değil mi? hocam.

çok ilginç bir forum burası :/

• Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)

Hocam büyük seo siteleri diyorsunuz... allah aşkına düşünsenize kendilerini baltalayan bir yöntemi iyidir derler mi ?

Ben kullananları biliyorum arkadaşlarım var otorite seocular kendi sitelerinde kullandılar yıllarca yapmayın lütfen neyse uzatmayalım.

Hocam ben sizin konunuzu baltalamak istemiyorum. Siz yararlı olarak bilmeye devam edin. Bazı programlar var daha fazla hit gönderebiliyor çinlileri falan günde 50k kadar hit çekebiliyor. Bu programla istediğimiz kelimede 1. sıraya çıkabiliriz o zaman :)

Bence de daha uzatmaya gerek yok, kullanıcılar sitelerine değer veriyorlarsa doğru olanı yaparlar zaten.

• Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 8 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Hocam ben sizin konunuzu baltalamak istemiyorum. Siz yararlı olarak bilmeye devam edin. Bazı programlar var daha fazla hit gönderebiliyor çinlileri falan günde 50k kadar hit çekebiliyor. Bu programla istediğimiz kelimede 1. sıraya çıkabiliriz o zaman :)

Bence de daha uzatmaya gerek yok, kullanıcılar sitelerine değer veriyorlarsa doğru olanı yaparlar zaten.

hayır hocam ben im de yazılımım var benzer konuda .

Kaçırdığınız nokta burada işte onlar proxy kullanıyorlar. Proxy ise google tarafından algılanıyor.

Burada gerçek kullanıcılar tarafından ziyaret ediliyorsunuz. 100 kişi varsa havuzda herkes birbirinin sitesini geziyor. o yüzden organik oluyor arama motoru açısından.

FiratKaratas FiratKaratas SınırDışı Edilen Grafiker Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Grafiler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 155
  • Beğeniler 25 / 59
  • Ticaret 0, (%0)
Bunlar alexa sırasında düşürdüğü gibi türkiye sıralamasındada olumsuz etki yapıyor çünki hitler dünyadan geliyor ve türkiye konumunda çok kötü yerlere geliyorsunuz :)

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al