-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Merhaba arkadaşlar, aslında benim için birşey farketmiyordu fakat bu sabah kardeşimin bana söylemisi ile işler değişti.
Şimdi sosyal ağın ismi "Wlyin" ben de bunu wly.in şeklinde yapmıştım. Yani .in'li alan adı. Kardeşimin bana söylediği .in'i bırak .com'a geç dedi. Ben de düşündüm şimdi .in'li alan adım alexa'da çok iyi yerlerde bütün index'ler google ve yandex'te .in'li şekilde.
Şimdi .com'a çevirirsem büyük ihtimalle aşırı derece bir hit kaybım olucak. Sizce .com olarak mı devam edeyim yoksa bu şekilde mi kalsın?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Neden .in 'i bırak .com'a geç dedi sormadınız mı? .com'u da alın .in e yönlendirin , olsun bitsin :) daha hoş olmuş bence wly.in
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Daha bir aylık bir site olduğu için bir an önce geçmende yarar var. Ama değiştirmesende olur yani, alan adının kısa olanı makbuldür :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Grafiler
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence .in daha iyi hocam domaininizi sevdim :) com okadar çok tatsa idi @live.in neden live.comun önünde ? :) veya yakala.co neden 1. sıradada yakala.com yok ? :) bence tüm domainler eşittir yeterki kullanmasını bilesin