Haberlerde yazılanlar doğruysa eğer ki ve savaş çıkacak diyorsanız olabiliecek olayları şöyle sıralayabiliriz;

1)İngilitere,ABD ve İsrail üçlüsü İran'a saldırı açtığı taktir de Rusya ve Çin'e Ortadoğuda büyük topraklar ve paralar vaat eder ve buna Rusya ve Çin kanarsa İran Libya örneğinde ki gibi yerle bir olur.Hiçbirşey yapmaz.ABD,İsrail ve İngiltreye karşı.Şimdi bana karşı çıkacaklar olacak İran'da nükller füze var vs diye ama ABD'in karşısına Rusya ve Çin gibi devletler geçmez ABD şuanki silah gücüyle İran'i Nükleer kullanmadan 1 günde haritadan siler.

2)Bu olay 3.dünya savaşının çıkmasına neden olacak olaydır.Bu olayın içinde Mason localarının aktif oyunu söz konusu olabilir.Ama Masonların gün vererek bir iş yapmacağını düşünerekten diyorum ki 3.dünya savaşı olmaz ve o haber yalan çıkar.

3)3. dünya savaşı Masonların isteğiyle başlar.

-Rusya Çin İran ve sonradan bunlara katılan Japonya grubu
-ABD,İsrail,İngilitere ve Türkiye(zorla savaşa sokuluruz.coğrafi konumumuzdan yararlanarak bütün ülkelere daha iyi uçak kaldırıp vurabilmeleri için) grubu olarak 2 grup olur.

Eğer ki 3. şık gerçekleşirse eğer Türkiye'deki nufusun 70milyondan 5milyona kadar gerilemesinin normal karşılanması gerektiğini ve bunun bu şekilde olacağının teminatını veririm.

4)İran,Rusya,Çin Türkiye'ye acır ve bizde onları ikna edebilirsek eğer bu grupla birlikte yeni ortadoğuyu çizeriz.Rusya'ya da İstanbul'da biraz fazla ayrıcalık tanıdık bu ortadoğu petrollerine konarız.

Acizane görüşlerim bunlardır.Benim taraf olduğum nokta 4'tür ve kara bağlantısı her ne kadar artık savaşlar kara bağlantısı ile çok yapılmasada yardım açlık ve diğer durumlarda her türlü olanağı sağlar ve uzun bir savaşı bizim kazanmamızı sağlar.

Bu arada dünya üzerinde şuan sizin Müslüman olarak gördüğünüz ve İran tarafında yer alır dediğiniz ülkerin hepsi bir zaman Osman'Lı dönemin de de aynı şekilde düşünülmüş ve hazin ortaya konmuştur.İran Devleti hiçbir zaman Müslümanlı'ğa güvenerek bir savaşa katılmaz.Şuan İran Teokrasi ile yönetilse bile Cihad anlayışından uzak sadece Dine aşırı bağlı bir devlettir.