nasıl üye olabilirim göremedimde
Programı indirdiğinde sağ üst köşedeki kayıt ol yazan turuncu bloğa tıklayarak kayıt olabilirsin.
Bu tür programlar siteye zarar vermiyor mu ?
Eklediğin sitenin max hitini 10-20 arasında tutarsan faydalı olacağına garanti veriyorum.
Kısa zamanlı yükselirsiniz fakat uzun vade de sizin için hayırlı olacağını hiç zannetmiyorum :)
Zaten hiçbir program veya hiçbir seo çalışması sınırsız vade sağlamaz.Bilgisayarla uğraşırken arka planda programın çalışması sanıldığından çok fayda şağlar.
Bu tip programlar, başkalarından çok yayıncılarına getiri sağlayan uygulamalardır. Madem bu kadar etkili bir programınız var neden buralarda reklam yapma ihtiyacı duyuyorsunuz? Neden ücretsiz olarak insanlara sunuyorsunuz? Bu gibi sorular kafa kurcalıyor...
Benim şahsi görüşüm program ücretsiz olmasa kullanım sayısı çok az olur.Ayrıca benim programın yapımcısıyla uzaktan yakından ilgim yok sadece programı kullandım faydasını gördüm gold satın aldım.PM ile istersen web sitemi sana mesaj atabilirim hatta gözünün önünde birkaç sıra yükselttirebilirim.
Programı indirip kurmanız iki dk sürüyor başlangıçta verilen 100 krediyle bile sıra yükselebilirsiniz.Zaten programı önceden kullanmış olanlar programın faydalarını bilir.
Teşekkürler..