Örneğin yandex'in reklam ağı yok. Geliyoo arama motorunun yanı sıra adsense ile yarışacak rakamlar sunarsa global çapta kısa sürede büyür diye düşünüyorum. Bunun yanı sıra biraz daha ileri aşamalarda algoritmanızı en iyi şekilde anlatacak, ileriye dönük planlarınızı anlatabileceğiniz site sahipleriyle bir tatil ayarlasanız ve orada kendinizi tanıtsanız, site sahipleriyle yakın temasta olsanız, ilgili davransanız site sahiplerinin de desteğini alırsınız.
Benim aklıma gelenler bunlar. Üniversitede projenizi tanıtır, gerçekten bu alanda uzman kişileri toplar, büyük bir ekip oluşturursanız enfes olabilir.
Benim aklıma gelenler bunlar. Üniversitede projenizi tanıtır, gerçekten bu alanda uzman kişileri toplar, büyük bir ekip oluşturursanız enfes olabilir.
Evet beklediğimiz yaklaşım ve yorumlar bu şekilde, çok teşekkürler Agora gerçekten güzel fikirler sundun bunlarıda notlarımıza ekliyorum.. önerdiğin gibi üniversitelerde paneller, özellikle webmasterlar ile özel ilgilenme ve son kullanıcıya fayda (parasal kazanç) sunma aklımızda olan planlar. Ama hepsinden önce algoritma yapısını tamamlayıp, tasarım dahil herşeyi güncelleyip bu adımlarıda tek tek gerçekleştireceğiz henüz ar-ge sürecine devam ediyoruz. Uzun soluklu bir süreç bu, bir arama motoru hiçte kolay olmayan bir yapı bir teknoloji ve ciddi desteklere ihtiyacınız oluyor. Geçen hafta Microsoft'tan 60 Bin dolarlık bir destek daha aldık ve yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. İnşallah, piyasaya çıktığımızda herkes memnun kaldığı müddetçe neden Geliyoo'yu kullanmasın..
İyi forumlar.