Evet arkadaşlar bu yazımda sizlere blog yazısı nasıl yazılır onu anlatmaya çalışacağım.İlk önce blog nedir onu açıklayalım.Blog weblog kelimesinin günümüzde ki türemiş halidir.Hızlı söyleyince ağızdan blog olarak çıkıyor.Weblog ise web günlüğü tarzında bir şey oluyor.

Blog Yazısı Nasıl Yazılır ?

Blog yazısı elimizden geldiğince uzun ve açık bir şekilde olmalıdır.Okuyucuların hiç sıkılmadan okuyabilmeleri gerekir.Yazının uzunluğunun sebebi ise Google gibi büyük arama motorlarının algoritmasından kaynaklanır.Arama motorları ÖZGÜN ve uzun yazılar daha çok önplana çıkarır.Yazılarınız tamamen olmasa bile büyük ölçüde sizin yazmanız gerekir.Yani ÖZGÜN olması gerekir.Özgün yazılar da arama motorlarında ilk sıralara yerleşir.Yeni Web Siteleri İçin SEO adlı makalemde de bahsetmiştim bundan.Bu arada yazılarınız en az 150-200 kelime olmalıdır.

Yazılarınıza ilgili kelimelere linkler verin.Benim az önce yapmış olduğum gibi.Bu hem arama motorlarında üst sıralara çıkmanızı sağlar hem de okuyucularınızın sitede kalmasını ve konunun anlatımını kolaylaştırır.

Evet arkadaşlar bu yazımında sonuna geldim.Her türlü soru-sorununuzu ve yorumlarınızı konu altından belirtebilirsiniz.Bir sonraki yazımda görüşmek dileğiyle.

Konu Linki: http://selcukcaglayan.com/blog-yazisi-nasil-yazilir.html