selcukcaglayan adlı üyeden alıntı

yazılarımda ne eksik buldunuz söylerseniz kendimi geliştireyim madem acemi olarak gördünüz.3 yıldır yazı yazıyorum

En büyük eksikliğin yazılarında açıkladığını düşündüğün kavramları aslında açıklamıyor olman. Çok önemli konuları 1-2 cümle ile açıklıyorsun. O kadar bilgiye herkes sahip. Senin o kavramları daha fazla açıklaman lazım. Hatta herbirisi için ayrı ayrı konular açman lazım. Bir konuda her konudan biraz bilgi vermek yerine her konu için ayrı ayrı bilgiler ver.

Blog yazısı ile ilgili yazın için konuşuyorum. Yazın toplamda 148 kelime. İlk olarak yazıda belirttiğin karakter sınırının bile altında. Bahsettiğin konuda 500-600 kelimelik bir makale çok rahat yazılabilir. Çünkü geniş ve önemli bir konu. Bu 148 kelimeye başlarken önce blog nedir diye başlamışsın.tanımını yapıp ana konuya geçmişsin. Ana konu toplasan 100 kelime ancak eder ve onunda içinde blog yazısı nasıl olmalıdır'dan çok site içi seo ve google sıramaları ile ilgili birer cümlelik deneyimlerini yazmışsın. Yazının sonundaki veda kısmı var birde. Veda kısmı yazıda olur ama orayıda hesaba katarsam senin yazıya 100 kelime bile kalmıyor. Yani başlığının yarattığı beklentiyi içeriğin karşılayamıyor. 3 yıldır yazıyor olabilirsin. Küstahlık etmek istemiyorum ama yazış tarzına bakarak söyleyebilirimki 2 ay sonra kapanacak bloglardan bir farkı yok blogunun. Şu anki olduğundan çok daha özenli olup daha fala önem vermen gerekiyor bloguna.