lostyazilim
tr.link

İlk adımda adsense vs bumerang

12 Mesajlar 2.002 Okunma
lstbozum
tr.link

dogukanktc dogukanktc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar sizce herhangi bir web sitesi ilk reklamını hangi siteden almalı. Yani bir kişi bir siteden para kazanmaya hangi sistem ile başlamali.
Ayrıca bumerang dan teklif olarak gelen tanıtım yazılarının google ve diğer açılardan zararı var mıdır? Görüşlerinizi bekliyorum
Diğer reklam ağlarını da kıyaslamaya katabilirsiniz

wmaraci
reklam

Skala Skala https://mekasosyal.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek İletişim Hizmetleri
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 533
  • Beğeniler 32 / 52
  • Ticaret 9, (%100)
Adsense ile başla ;) şuan en iyi reklam seçeneği o

• Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)

Skala adlı üyeden alıntı

Adsense ile başla ;) şuan en iyi reklam seçeneği o

Peki adsense yanında bumerang dan da tanıtım yazısı almak mantıklı olur mu

Agora Agora Engin denizler Kullanıcı
  • Üyelik 04.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 452
  • Beğeniler 36 / 108
  • Ticaret 26, (%100)
Adsense'in yüze yakın özgün makaleye karşı 'yetersiz içerik' yazısı haliyle alternatiflere yönlendiriyor.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)

Agora adlı üyeden alıntı

Adsense'in yüze yakın özgün makaleye karşı 'yetersiz içerik' yazısı haliyle alternatiflere yönlendiriyor.

Peki sizce bu alternatifler adsense ile kiyaslandığında daha mı iyi hizmet veriyorlar, ödeme konusunda rahatlık sağlayabiliyolar mı? Güvenlikleri adsense ile kıyaslanir mı? Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim

• Üyelik 04.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 452
  • Beğeniler 36 / 108
  • Ticaret 26, (%100)

dogukanktc adlı üyeden alıntı

Peki sizce bu alternatifler adsense ile kiyaslandığında daha mı iyi hizmet veriyorlar, ödeme konusunda rahatlık sağlayabiliyolar mı? Güvenlikleri adsense ile kıyaslanir mı? Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim

Ben şu anda reklamstore ile çalışıyorum. Ödeme konusu oldukça güvenli. Ancak şöyle bir detay var. Tık başı verdikleri rakamlar hiç de haz edeceğiniz tarzda değil. Ben 30 TL sınırını geçip, son para çekme eylemini yapınca kaldırıyorum reklamları.

• Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)

Agora adlı üyeden alıntı

Ben şu anda reklamstore ile çalışıyorum. Ödeme konusu oldukça güvenli. Ancak şöyle bir detay var. Tık başı verdikleri rakamlar hiç de haz edeceğiniz tarzda değil. Ben 30 TL sınırını geçip, son para çekme eylemini yapınca kaldırıyorum reklamları.

Kullandığınız sistemde anladığım kadarıyla verilen reklamlar hep aynı konuda. Bu reklamların adsense gibi otomatik verilmemesinden mi kaynaklı ve eğer böyle ise yayınlayacağınız bir banner reklamı seçebiliyor musunuz?

• Üyelik 04.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 452
  • Beğeniler 36 / 108
  • Ticaret 26, (%100)

Kullandığınız sistemde anladığım kadarıyla verilen reklamlar hep aynı konuda. Bu reklamların adsense gibi otomatik verilmemesinden mi kaynaklı ve eğer böyle ise yayınlayacağınız bir banner reklamı seçebiliyor musunuz?

Hayır, alakası yok.

Birbirinden çok alakasız konularda reklamlar var.

Kimi zaman gsm operatörünün reklamı çıkarken, kimi zaman online alışveriş sitesinin reklamı çıkıyor. Banner seçiminde özgürsünüz. Her boyutta kullanabiliyorsunuz. Tık başı kazanıyorsunuz.
dogukanktc

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)

Agora adlı üyeden alıntı

Hayır, alakası yok.

Birbirinden çok alakasız konularda reklamlar var.

Kimi zaman gsm operatörünün reklamı çıkarken, kimi zaman online alışveriş sitesinin reklamı çıkıyor. Banner seçiminde özgürsünüz. Her boyutta kullanabiliyorsunuz. Tık başı kazanıyorsunuz.

Size de çok soru sordum ve meşgul ettim kusura bakmayin ama biraz daha sorum olacak :-)
Rahatsız edebilecek dediğiniz reklamlarin rahatsızlık verme sebebi +18 içerik içermesi midir. Sistemde +18 engeli var mıdır yoksa bu reklamlar ile karşılaşılabiliniyor mu?
Kullandiğınız bu sistemde verilecek vergiler ( varsa) sistem tarafından size ödenen ücretten kesiliyor mu yoksa siz fatura kesimi gibi işlemlerle verginizi ödüyor musunuz. Yani devlet ile bir sorun oluşturacak duruma düsebiliniyor mu. Zaten üye olsam kazanacağım birazcık paradan vergi kesmezler herhalde ama yine de sorsam iyi olur.
Cevap vermeniz hem benim ve hem bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen kişıler için çok iyi olacaktır, teşekkürler.

• Üyelik 04.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 452
  • Beğeniler 36 / 108
  • Ticaret 26, (%100)

Size de çok soru sordum ve meşgul ettim kusura bakmayin ama biraz daha sorum olacak :-)
Rahatsız edebilecek dediğiniz reklamlarin rahatsızlık verme sebebi +18 içerik içermesi midir. Sistemde +18 engeli var mıdır yoksa bu reklamlar ile karşılaşılabiliniyor mu?
Kullandiğınız bu sistemde verilecek vergiler ( varsa) sistem tarafından size ödenen ücretten kesiliyor mu yoksa siz fatura kesimi gibi işlemlerle verginizi ödüyor musunuz. Yani devlet ile bir sorun oluşturacak duruma düsebiliniyor mu. Zaten üye olsam kazanacağım birazcık paradan vergi kesmezler herhalde ama yine de sorsam iyi olur.
Cevap vermeniz hem benim ve hem bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen kişıler için çok iyi olacaktır, teşekkürler.

Reklamstore ile çalışıyorum. Reklamları oldukça kaliteli ve Türkiye'nin tamamı tarafından tanınan firmaları içeriyor. Herhangi bir yetişkin reklamına denk gelmedim. Evet, fatura belirtilmediği takdirde %20 kesinti söz konusu.
dogukanktc

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al