xFeyz
creative solutions
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Discovery elite modelini almayı düşünüyorum. Biraz inceledim beni etkileyen özellikleri çok.
Bkz: 2,2 gHz x4(Snapdragon800) işlemci, 3 GB Ram, 32 GB Rom, 5,5'' Full HD Gorilla Glass 3 Ekran, 16MP Arka; 8MP Ön(autofocus) kamera
Kullanımı, şarj ömrü vs nasıldır, sizce almalı mıyım cihaz hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
EFSANE! | omerbeyoglu.me
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Discovery kullanıcısıyım gayet memnunum almadan önce internette bir çok yazı okudum soketi bozuluyor, piksel sorunu vs. adam akıllı kullanıldıgında hiç bir problem çıkmıyor. Discovery elite arkadaşım kullanıyor şarjı 1 gün dayanıyormuş onun haricinde bir problem yaşamadı kısaca almanı önerim gayet güzel telefon kasma vs. yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Hocam ben bu işlerle 2 aydır en yakından ilgilenen kişiyim.
Bak hocam diğer telefonlardan tamam teknik olarak fiyat olarak iyi. Ama yazılımsal olarak değil. Eğer yazılıma, andorid'e önem veriyorsan alma. G2 al. Yada azıcık daha paran varsa Z2 al. Ama yok benim için kamera dersen alabilirsin. Bu arada garanti sorunu çok yaşayacaksın. Her şey kullanıcı hatası olacak, onlara göre haberin olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Sana tavsiyem Discovery'den uzak dur. Benim amcamın oğlu aldı durup dururken hoparlör patladı ve garintiye gönderdi. Yanlış bilmiyorsam Türkiye'de yetkili servisi bile yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
İstanbul Medipol Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ' Sosyal Hizmet
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
PaTRoN adlı üyeden alıntı
Sana tavsiyem Discovery'den uzak dur. Benim amcamın oğlu aldı durup dururken hoparlör patladı ve garintiye gönderdi. Yanlış bilmiyorsam Türkiye'de yetkili servisi bile yok.
Benim çevremde de 50 tane kullanıcıdan sadece 1 tanesi sorun yaşadı. Oda afedersin eşşekti. Telefonu 40 kere düşürdüm hiç birşey olmadı. Sıkıntı sıkıntı deniyor ama ben diğer telefonlarda gördüğümün yarısını görmedim bunda :)
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Elite güzel telefon hoşuma gitmeyen tek yönü sd kart girişi olmaması onun dışında çok hoş telefon
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Servisi olsa ne olacak, her şan ey kullanıcı hatası. :) Yazılımsal olarak hep acemi, profesyonel lik yok. Discovery uzmanı olarak çıkan 2 tane 16 yaşında çocuk. O telefondan ne beklersin? Android L gelecek yakında bunlar hala beta. :) Pişman olursun.
Ek Olarak: Bu arada eliteye gelmedi güncelleme, Discovery'e geldi. :) Eliteye daha çok var.