hocam bende elite alacaktım ama lg g2 ile eliteyi aynanda yan yana tutunca ve teknik servis vs. herşeyi değerlendirince g2 geçiyor. elitenin çok az ısındığı oyunda g2 de ısınıyor. elitenin çok az kastığı oyunda g2 de çok az kasıyor. bu telefonlar kafa kafaya telefondur. ama antutuya bakınca 20 tane oyun yükle her ikisine elite direk %15 lik puan düşüşü yaşıyor. g2 gene düşüyor ama çok az küsüratı düşüyor. bak hiç düşünme lg al. aylarca elitenin çıkmasını bekledim ve 2sini yan yana tutunca g2 ezdiğini gördüm.

eliteye kötü demiyorum ama 2 3 birşey yükleyince telefonun her saniye performansı düşüyor. en azından g2 her türlü stabil çalışıyor.

Ek Olarak:

xFeyz adlı üyeden alıntı

Yazilimsal olarak derken? Biraz acar misin? Bugun discoverye kitkat beta olarak gelecek, 1 aya da tam gelir diye dusunuyorum. Elite de 2 hafta falan gec olur gibi.

Servisi var, telpa tarafindan.

sevisi var hocam haklısın. eliteyi bir kere servise göner 2 ay sonra anca geliyor + olarak en ufak şeye bile kullanıcı hatası diyor ve parayı gömüyor sana. 2 ay yalan söylüyormuşum gibi geliyor olabilir ama git bir telefoncuya sor. 2 ayan aşağı göndermiyorlar telefonu. telpa farkı işte ;)