Olayı niş hale getirip, kaliteyi artırın mesela, örnek veriyorum kadın sitelerinin içinde neler var, moda, sağlık, tatil, magazin. Hemen alt başlıklara yoğunlaşın, yoğuınlaşırken kriterleriniz olsun, örneğin sizinde ilginizi çekecen, yazmaktan, yapmaktan keyif alacağınız bir konu olmasına özen gösterebilirsiniz.

Moda; Giyim, markalar, trendler, kıyafet kombinasyonları,
Sağlık: Tıpta son gelişmeler, güncel faydalı bilgiler vs.
Tatil: Oteller, plajlar, restaurantlar, şehir rehberleri

gibi kabaca, hızlıca bunları çıkardım bu başlılarında alt başlıkları var ve onlarında, bu şekilde düşünceyi açıp, birine veya bir kaçına belirli bir şekilde odaklanmak lazım.

Örneğin insanlar benim sitemi tercih etmeli, çünkü .......... ....... sebeplerden dolayı sitem .............. şeklinde fayda, faydalar sağlıyor şeklindeki açıklamanıza siz inanmalısınız.

Modaya odaklandın diyelim, oradan kıyafetlere, oradanda ayakkabıyı gözüne kestirdin, araştır kadınların arama tercihlerini, analiz yaparken ihtiyacı görürsün zaten. Sonrada totalde ne yapabilceğini sen bildiğin için, yapabilceğin en iyi şey zaten kafana düşen elma gibi olur.

Dünayda milyonlarca konu var, konuyu belirleyeceğin kriterler ile en dar hale getirip, en faydalı şekil ile sunmanı öneririm.