fubia adlı üyeden alıntı

Dostum öyle anlatılanlar gibi birşey değil. Doğru dürüst giriş yapacağın site bile yok zaten. Kesmeli videolar falan filan deniyor evet doğru ama bunları normal internette bile karşılaşman mümkün.

Bana çok saçma geliyor. Tamamen internet fenomeni. Yok internetten uyuşturucu satıyormuş falan filan. Kanmayalım bunlara :)


Benim bildiğim Amerikan hükümeti kendi ağı falanmış Sonra böyle bi batak olmuş Millet birbirini kazıklıyor. Hepsi dolandırcı.

Seri katil: Sizin için dünyanın her yerinden insan öldürürüm. Fiyatı 10.000€ sonra parayı alır ve kaçar :D Olayın bundan ibaret olduğunu düşünüyorum.


Kesme parçalam videoları da zaten işid gerçeği karşımızda. Bu kafada olan insanlar veya guruplar. Evsizleri kaçırıp ıssız yerlerde işkence vs yapıp videoya ya alıyor ve orda yasa olmadığından oraya koyuyorlar. Zaten hayarımızda böyle insanlar yokmu. Çocuk P*rnografisi vs yapanlar var Animal P*orn yazınca binlerce şey çıkıyor zaten.

Yani tek söyleye bileceğim.

Sitede yapılan bir ticaret olduğunu sanmıyorum hepsi insan kandırıp para kazanmak sonuçta iz bulması zor bir yer. Parayı al kaç.

Videolar içinde zaten 1. seviyede bile varlar. Sadece orda daha özgür oldukları için paylaşım sınırı yok :D Olay bundan ibaret.