Bence orjinal içerikli, ingilizce bir site açın. Sitenin kitlesi için facebooktan misal amerika 15-20 yaş grubu ise kitlesi o kitleyi hedefleyerek reklam verin, arama motoru optimizasyonuda düzgün yapılır kelimelerinde ilk sayfalarda çıkarsa hatta çok iyi sıralamalarda çıkmasa, az bir hite bile 2. 3. ay sonunda güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Sitenin konusu hakkında ise kelimelerin aranma hacimleri - tbm oranlarına adwords üzerinden bakıp sizinde orjinal içerik girebileceğiniz bir konu belirleyin.. Şahsen ben açarsam bu kriterlerde bir site açmayı düşünüyorum en makulu bu geliyor ;)

Yok Türkçe bir site açayım, kar etmek çokta önemli değil diyorsan yine konusunda az çok hakim olduğunuz, orjinal içerik çıkarabileceğiniz bir siteye yönelin yine aynı şekilde aranma hacimlerine-tbm oranlarına göz gezdirip karar verebilirsiniz..

Sitenizin içeriğini botlarla kopya bir içerik şeklinde oluşturma düşünceniz var isede boşu boşuna büyük bir gayrete girişmeyin derim o şekilde istediğiniz bir yere gelmeniz zor olur..