webeden
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence artık hiçbir site kazanamayacak çünkü Google gittikçe akıllanıyor ve kullanıcılarda bilinçleniyor.Sitenizi yasal yollardan yükseltmenizde baya zorlaşıyor çünkü insanlar warez içerik hayranı olmuş artık.Herşeyin warezi(Bedavası) insanlara daha güzel geliyor.Ha dersen ki bende warez içerik yayınlarım bu seferde google amca siteni spam olarak algılıyor veya adsenseden faydalanamıyorsun.Diğer reklam şirketleride afedersin işin b.k.unu çıkarmış yani kısacası benim ki senden kara... :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence orjinal içerikli, ingilizce bir site açın. Sitenin kitlesi için facebooktan misal amerika 15-20 yaş grubu ise kitlesi o kitleyi hedefleyerek reklam verin, arama motoru optimizasyonuda düzgün yapılır kelimelerinde ilk sayfalarda çıkarsa hatta çok iyi sıralamalarda çıkmasa, az bir hite bile 2. 3. ay sonunda güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Sitenin konusu hakkında ise kelimelerin aranma hacimleri - tbm oranlarına adwords üzerinden bakıp sizinde orjinal içerik girebileceğiniz bir konu belirleyin.. Şahsen ben açarsam bu kriterlerde bir site açmayı düşünüyorum en makulu bu geliyor ;)
Yok Türkçe bir site açayım, kar etmek çokta önemli değil diyorsan yine konusunda az çok hakim olduğunuz, orjinal içerik çıkarabileceğiniz bir siteye yönelin yine aynı şekilde aranma hacimlerine-tbm oranlarına göz gezdirip karar verebilirsiniz..
Sitenizin içeriğini botlarla kopya bir içerik şeklinde oluşturma düşünceniz var isede boşu boşuna büyük bir gayrete girişmeyin derim o şekilde istediğiniz bir yere gelmeniz zor olur..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
Aynen Buradan ingilizce sitesi olan arkadaşlara sesleniyorum :D
Bilgi verirseniz sevinirim degerli hocalarım..
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
teknoloji sitelerinden uzak dur. portal tarzı açma. sana tavsiyem tek konu üzerine ve rakibi az kategorileri tercih et.
2 kişi bu mesajı beğendi.