Kaynak : http://www.teknotag.net/en-populer-10-android-oyunu/

Herkese hayırlı geceler. Bu makalemizde sizlere en popüler 10 android oyunu tanıtacağız.Canınız sıkıldığında,iftarı beklerken zaman geçirmek için işinize yarar belki :)

10 Smurfs Village



Şirinleri bilmeyeniniz yoktur herhalde onları görebilmek için uslu çocuk olmuşluğumuz bile var :)Şirinlerin köyünü kurarak level atlayan güzel bir oyun

9 SongPop



Müzik bilginize güveniyorsanız online olarak yarışabilirsiniz. Çalan şarkıları en hızlı şekilde tahmin etmek size puan getirecektir.

8 Fruit Ninja



Meyveleri bir ninja gibi doğramak istemezmisiniz ? El hareketinizle hiçbir meyveyi kaçırmadan kesin ama dikkat edin bazen bomba çıkıyor :)

7 Temple Run



Arkanızda sizi kovalayan yaratıklardan kaçın. Hep merak etmişimdir acaba bu oyunun sonunu gören varmıdır ?

6 Hay Day



Kendinize ait tarla oluşturup ekinlerinizi satarak oynanan bir oyun basit görünsede zevk ve bağımlılık yapıyor üstelik facebook bağlantılı :)

5 Flow



Beyni çalıştıran güzel bir oyun daha aynı renkteki daireleri birleştirip boşta kutu bırakmayacaksınız yapabilirmisiniz?

4 Bucketz



Havaya atılan eşyaları kovaların içine doldurarak dengede tutmak zevkli bir oyun daha :)

3 Diamond Dash



candy crush tarzı aynı renkleri yan yana getirerek patlatmaca oyunu. üstelik facebook bağlantısı sayesinde haftalık turnuvalara katılabilirsiniz.

2 Draw Something



Sen çiz karşındaki oyuncu tahmin etsen gerçekten gülümseyerek zevk alarak oynayacağınız bir oyun :)

1 Candy Crush Saga



Facebookta ve androidde en çok oynanan oyun ünvanını almış. aynı renkleri yan yana getir ve yok et zamanın nasıl geçtiğini anlayamıcaksın