Merhaba arkadaşlar. . .

Konu başlığından da anlaşılacağı üzere, Ramazan Ayı içerisinde webmastersitesi üyeleri,

"Bursa" İftar Yemeği Organizasyonu düzenlemek gibi bir planım var. Bu buluşmanın hem webmastersitesi üyelerine hemde bu platformun güzel insanlarına yakışır bir o kadar güzel stres atma imkanı olmasını temenni ediyorum. . .

Bursa'da olduğum için Bursa ayağını 19 Temmuz 2014 Pazar akşamı Bursa/Görükle'de gerçekleştirmek istiyorum. Ancak bu hafta sonunda göre katılımın ne olacağını tam netleştirelim ki ondan sonra böyle bir işe kalkışayım diyorum. . .

Bazı ufak tefek gerekli görüşmeleri yaptım. Ortalama 70 - 100 TL arası gibi bir katılım ücreti ile,

İftariyelikler, Çorbalar, Ara Sıcaklar, Ana Yemekler, Tatlı Servisi ve ekstra ikramlar fiyata dahil olacaktır. . .

Olur da yönetimimiz konuya ilgi gösterirler ise kendilerinden bir temsilci de aramızda görmek isterim. Ve eğer, yönetimimiz ile anlaşabilirsek eğer, yemekte yapılacak çekiliş ile 5 forum üyemize aylık ya da 3 aylık Gold Üyelik hediye edelim derim. . .

İftar sonrasında da, yemek organizasyonunun gerçekleşeceği yerin hemen bir kaç adım ilerisinde serbest zaman etkinliği ile bilardo, kağıt oyunları, langırt vs. ile 23.00'e kadar da ek bir organizasyon planlaması var kafamda. . .

Organizasyona katılacak olan üyelerimize kullanıcı adlarına özel kimlik kartı ile bu organizasyonda sorunsuz bir şekilde yer alma olanağı sağlamayı düşünüyorum. . .

Evet arkadaşlar, 13 Temmuz 2014 Pazar gününe kadar eğer minimum 40 kişi katılımı sağlarsak (maksimum 80 - 100 kişi olacak), 20 Temmuz 2014 Pazar akşamı bu organizasyonu gerçekleştirmek istiyorum. . .


Not: Organizasyona yakın il veya ilçelerden katılmak isteyen arkadaşlarımız varsa, lütfen iletişime geçsinler. . .


Konuyu sürekli takipteyim ve detayları güncel olarak konu altından yayınlayacağım. Herkese iyi forumlar dilerim. . . .