kenanagkurt adlı üyeden alıntı

üst iki modül sürekli geliyor muhtemelen mod kodunu eklerken if ile ayar çekmedin o yüzden sürekli gösteriyor. default temaya bakarsan orda modül ile ilgili ne yapman gerektiği konusunda fikir yürütebilirsin. Artı siten çok yavaş açılıyor ilk habere tıkladığımda 500 hatası verdi ama f5 yapınca bir daha yapmadı bilgin olsun.


Teşekkür ederim hocam o iki modül sürekli gelmiyor sadece anasayfa altındaki bağlantılarda gözüküyor bizim yapmamız gereken makaleleri anasayfa altında çıkarmak :) Orjinal joomla temasında da misal yandaki modülleri sadece anasayfa yapıyorum onlarda makalelerde çıkıyor.
Hocam orası ücretsiz hostinge bağlı bir test yaptığım site ki hosting firmasında ciddi problemler var zaten, normal bir hostingde çok hızlı seo puanıda optimize edilmemiş hali 83 puan ben onu 90lara çıkarırım :)

ostimhosting adlı üyeden alıntı

haberler kategorisini menüye bağla ve genel yapılandırmadan seo Arama Motoru Dostu Bağlantılar ı hayır işaretle


Hocam Arama Motoru Dostu Bağlantıları kapattım birşey değişmedi, ilk dediğiniz haberler kategorisini menüye bağla olayını biraz daha açabilir misiniz hocam ? Menüdeki haberler kategorisi test amaçlı zoo bileşenini kurdum onu denedim, normal joomla makale sayfasıyla alakası yok yani.