SevgidenHabersiz adlı üyeden alıntı
Size nerde yanlış yaptığınızı söyliyim daha site yeni 1 aylık olmuş imleme tanıtım alıyorsunuz işte burda dur yaptığın çok yanlış googlede çıkmaman normal yeni siteye kesinlikle imleme ve tanıtım alma siten aramalardan kaybolur link 1-2 adet alabilirsin ama yeni siteye tanıtım alma siten gümlerbenden sana tavsiye yeni bir domain al ve 2-3 tane içerik gir ve her gün devam etme böyle 1 hafta sonra yalnızca 2-3 tane topliste siteni ekle içerik girmeye devam et 1 ay olduktan sonra kesinlikle tanıtım yazısı alma imlemede yapma yine alexası iyi sağlam toplist ve rss servislerine siteni ekle öyle devam et hep 2 ay olunca alırsın tanıtım bak gör googlede nasıl yükseliyon
Not:Bunlar deneyimdir kaç yıldır uğraşıyorum site ile bende sabırsızca site daha yeni iken tanıtım alıp siteyi gümletiyodum hep site yeniyken 1-2 tane tanıtım alsan bile siten gümler bunu unutma link alsan zararı yok ama tanıtımda site yeni iken site gümlüyor
sadece küçük ağaya tanıtım yazısı aldım hadı o ondan gümledi ya diğerleri ? hiç bir şey yapmadım diğerlerine özgün içerik girmekten başka ?