Tasarımı çok beğendim, bence harika olmuş. Tebrik ederim. Firmanız da hayırlı olsun :)
Ek Olarak: yorumunuz için teşekkürler. değerlendireceğim :)
SearchBox tasarıma aykırı olmuş onun dışında hoş bir tasarım elinize sağlık. Bu arada yeni firmanızdan dolayı da başarılar diliyorum.
Ek Olarak: Merhaba,
Site yeni ancak biz değiliz, o yüzden sıkıntı olmadı. Maliyeti biraz yüksek tabi ama vitrinimiz bu bizim :) size de bol şans diliyorum.
hayırlı olsun, güzel olmuş, tebrikler.. nasıl yaptınız ya da kaça mal oldu böyle bir site tümüyle? ben de yurtdışı eğitim danışmanlık işi yapıyorum 4-5 senedir, ancak biraz kısıtlı çalışıyoruz, sitemi kendim yaptım ama sizinki çok daha görsel olarak ileride..
bu arada, o kadar ülkeyi nasıl ekliyorsunuz? her ülkede sizin adınıza çalışan birini bulmak zor olsa gerek
bu arada, o kadar ülkeyi nasıl ekliyorsunuz? her ülkede sizin adınıza çalışan birini bulmak zor olsa gerek
Ek Olarak: :) teşekkürler :)
Staj yaptığım firmanın gerçekleştirdiği bir proje :)
Firmanın çıkardığı en iyi projelerden diyebilirim :)
Firmanın çıkardığı en iyi projelerden diyebilirim :)
Ek Olarak: Peki yeni başlayan bir sitenin yapması gerekenler nelerdir? Çünkü google'a kendi adımızı bile yazsak çıkmıyoruz. zamanla olacak biliyorum ancak önerilerinizi duymak isterim. Şimdiden teşekkürler