Şu soruyu hergün görmekten artık gına geldi açıklamasını yapalım da kurtulalım,
1. Google da sıralamada ilk 500`e girememenizin büyük bir payını sitenizin yeni olmasından kaynaklanıyor. Yani siteniz 3 ayı doldurmadıysa hemen Anahtar kelimeniz de sıralamaya girmeyi düşünmeyin.
2. Özgün içerik girin sürekli sitenizi güncel tutun Anahtar kelimelerinize yazdığınız makalelerin içerisin de sık sık tekrarlayın. Tabii her paragrafta her cümlede degil gerekli yerlerde kullanın. Çoğunuz zaten " ben özgün içerik giriyorum, güncel tutuyorum. " diyordur hepinizin duygularını biliyorum, farkındayım ama 1.ci madde hala sizin içinde geçerli.
3. Yeni bir siteyi linke bogmak, tanıtım yazısına boğmak yarar getirmez zarar getirir hemde çok büyük zarar. Ama şu webmaster arkadaş bana böyle demedi, sizin dediğinizin tam tersini dedi filan diyeceksiniz. O webmaster veya çalıştığınız seocu sadece cebinde ki parayı düşünüyor, yani siz umrunda filan degilsiniz. Bunun bilincinde oda zaten, " yok seni şu kelimede yükseltecem, tanıtım yazısı, backlink vb " yeni site için çok yararlı diyorsa gıdım kadar anlamıyor bu işten emin olun.
4. Sitenizin kategorisiyle alakası olmayan, anahtar kelimenizle bağdaş kurmayan yazıları kaldırın. Sitenize kopya içerik veya R-wite içerik girmeyin.
5. Siteniz için yararlı şeyler yapın " Sosyal imleme, reklam " vb. Yani siteniz bir Alexa da otursun hit gelsin, hit gelmeden anında yükselmek anlamsız. Herşeyi arama motorlarından ummayın, kendiniz yapın.
Bu 5. Madde en önemlileridir daha çok var fakat o maddeler nadiren gelir.
Umarım anlatabilmişimdir, kolay gelsin.