İsmi güzel gibi olsa da, söylemesi zor olduğundan benim hoşuma gitmedi.
Tasarım çok sade ama benim için önemli olan fikir olduğu için tasarıma yorum yapmayacağım.
Öğrenci üzerine çalışacaksanız, işe biraz espri katmalısınız. İçerik çok ciddi, başlıklar çok resmi.
Örneğin Yemekler başlığı çok sade ve ciddi. Bunun yerine "Öğrenci İşi Yemek Tarifleri" gibi başlıklar kullanılmalı.
Hesaplamalar tek sayfa altında olmamalı. Her biri kendi başlığını taşıyan farklı sayfalarda olmalı. Mevcut şekilde hem kullanımı zor, hemde Google için çok faydalı değil.
Sınavlar başlığının altında "Sınav Tarihleri" ve "Sınav Sonuçları" şeklinde iki alt başlık olmalı.
Ev arkadaşı ilanları, ev arkadaşı arama bölümleri olmalı.
İkinci el ev eşyası arama ve ilan verme bölümleri olmalı.
Öğrenciye çalışan dönerci, pizzacı, yemekçi gibi yerlerin bilgileri olmalı. Tabi ki il il.
Şimdilik bu kadar yeter. Daha sonra tekrar yazarım :)
Ek Olarak: Sağda reklam alanı 1 tane 160*600 yerine 3 tane alt alta 300*250 yada 250*250 kullanılabilir. Daha şık olur.
Tasarım çok sade ama benim için önemli olan fikir olduğu için tasarıma yorum yapmayacağım.
Öğrenci üzerine çalışacaksanız, işe biraz espri katmalısınız. İçerik çok ciddi, başlıklar çok resmi.
Örneğin Yemekler başlığı çok sade ve ciddi. Bunun yerine "Öğrenci İşi Yemek Tarifleri" gibi başlıklar kullanılmalı.
Hesaplamalar tek sayfa altında olmamalı. Her biri kendi başlığını taşıyan farklı sayfalarda olmalı. Mevcut şekilde hem kullanımı zor, hemde Google için çok faydalı değil.
Sınavlar başlığının altında "Sınav Tarihleri" ve "Sınav Sonuçları" şeklinde iki alt başlık olmalı.
Ev arkadaşı ilanları, ev arkadaşı arama bölümleri olmalı.
İkinci el ev eşyası arama ve ilan verme bölümleri olmalı.
Öğrenciye çalışan dönerci, pizzacı, yemekçi gibi yerlerin bilgileri olmalı. Tabi ki il il.
Şimdilik bu kadar yeter. Daha sonra tekrar yazarım :)
Ek Olarak: Sağda reklam alanı 1 tane 160*600 yerine 3 tane alt alta 300*250 yada 250*250 kullanılabilir. Daha şık olur.
öyle koymak çok zor çünkü postlarda reklma var toplamaıüç yapıyor site responsive tasarım olduğu için kod duyarlı yaptım bazen 160*600 gösteriyor bazen 300*250 açaa makinenin ekran çözünürlüğüne bağı galiba siz bilgisayardan girmişiniz telefondan girince farklı gösteriyor ilan resmi yapmak istedim kurumsal bir site olsun dandirikten site görünmesin diye google hite çoz fazla önemli değil memurlar.net gibi olsun öğrencinin bir işi olduğunda direk buraya girsin diye itiraf bölümü yapacaktım şimdi dedim 18+ itifarlar yazarlar zaten adsense böyle şeyleri sevmez adı uni -foni üniversite anımsatıyor ingilizce oku güzeldi insanlar genelde ingliizce okumayı seviyorlar