-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
sorun yaratmaz
Ek Olarak: sorun yaratmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
iban numarası sadece atmden veya online işlemlerden para yatırmak içindir. kadın birde bankada çalışacak :D (inş. yanılmıyorumdur :D)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Sorun olmaz. En azından bende bişey olmadı :D
Ek Olarak: Sorun olmaz. En azından bende bişey olmadı :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
IBAN, ulusal hesap kodunuzdur, yalnızca para yatırmaya yarar.
Ek Olarak: IBAN, ulusal hesap kodunuzdur, yalnızca para yatırmaya yarar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende normalde açmayacaktım hep karşılıklı reklama yöneliyordum ama bumerang'dan falan teklifler gelmeye başlayınca açayım dedim :D
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
IBAN hesap numaranın ulusal standartlara göre uyarlanmış şeklidir.
Mesela bir alışveriş sitesinden birşey alıyorsun diyelim. Banka kartı numaranı yada hesap numaranı yada IBAN numaranı, bunlardan herhangi birini verdiğin vakit karşına direkt hesap sahibinin bilgilerini dökerler. Hesap sahibi ismi vb.. gibi. Bunun yanında TC Kinlik Numarana da erişirler ama o ekranda görünmez.Yani IBAN numaran ile ;
-Cep telefonu numaran
- Adresin
- İsmin ve soyismin
- TC kimlik numarana ulaşılır.
Ama bunlarla neler yapabilirler onu bilemiyorum. Ama bildiğim birşey varki o da şudur;
Senin adına **************lık yapılabilmesi için, kimliğindeki fotoğraf ve kimlik seri numarasına ihtiyaç vardır. Onu da sahte kimlik çıkartmak için kullanırlar. Bunun haricinde daha neler yapabilirler bilmiyorum.
Ek Olarak: IBAN hesap numaranın ulusal standartlara göre uyarlanmış şeklidir.
Mesela bir alışveriş sitesinden birşey alıyorsun diyelim. Banka kartı numaranı yada hesap numaranı yada IBAN numaranı, bunlardan herhangi birini verdiğin vakit karşına direkt hesap sahibinin bilgilerini dökerler. Hesap sahibi ismi vb.. gibi. Bunun yanında TC Kinlik Numarana da erişirler ama o ekranda görünmez.Yani IBAN numaran ile ;
-Cep telefonu numaran
- Adresin
- İsmin ve soyismin
- TC kimlik numarana ulaşılır.
Ama bunlarla neler yapabilirler onu bilemiyorum. Ama bildiğim birşey varki o da şudur;
Senin adına **************lık yapılabilmesi için, kimliğindeki fotoğraf ve kimlik seri numarasına ihtiyaç vardır. Onu da sahte kimlik çıkartmak için kullanırlar. Bunun haricinde daha neler yapabilirler bilmiyorum.
Balerin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Sadece ıban sorun yaşatmaz eğer Iban son kullanma tarihi ve arkadaki 3 kodu birinin eline geçerse kartla alışveriş filen yapabilir örnegin ben kartımın bu bilgileri 3 ay önce birinin eline geçmişti ve 2 ay 300 tl fazladan ödedim sonunda iptal ettim