nettehdizle adlı üyeden alıntı

film adı / izle yada hd izle gibi anahtar kelimelerde 1 sayfada olmayı hedefliyorum.
1. amacım kaliteli paylaşım.
2. amacım facebook ve twitter takipçilerimi arttırmak.

Çok site var ve hepsi para amaçlı. Ben mahallenin bakkalı olmak istiyorum.Bir girenin bir daha girmesi için uğraşıyorum. Daha yolun başındayım. Daha çok öğreneceğim şey var.

dostum gerçekten bu konuda tecrübeli birisi olduğumu söyleyebilirim gönül rahatlığıyla,film izle kelimesindeki çoğu site cezalıdır,daha doğrusu potansiyel cezalıdır ancak hit algoritmanın önüne geçer bu yüzden tepedekilerin inmesi için yüzbinler harcaman gerekebilir.Mahallenin bakkalı olacaksan eğer tek bir filme kas dostum.Örneğin fetih 1453 bütün çalışmalarını 1 ay o urlye yap çünkü index üzerinden rakiplerini geçmen imkansız.pmle dönersen daha detaylı yardımcı olurum en azından 10k yapman için gerekenleri anlatırım.bide para için yapmıyoruz ne demek hacı :D illegal iş üstelik koyduğun her filmi izlemiyosundurda nerede bunun mahalle bakkalı duygusallığı, temelinde film sitesi data giriş elemanlığı gibidir gününün oğu kısmını php bot gibi kasarak geçirirsin.pm at reyiz yardımcı olurum.