fatih83 adlı üyeden alıntı
@guncelnet e katılıyorum, bu tip projelerde bence en önemli kısım domain, çünkü bilmeyen ve sizi yeni tanıyanlar için ilk intiba çok önemli. Ama sizde beğendiğim bir nokta var, aldığınız onca eleştiriye rağmen pes etmeden çalışıyorsunuz, bu açıdan tebrik ederim.
Öncelikle düşünceleriniz için teşekkür ediyorum, insan yaşlandıkça olgunlaşıyor sanırım, olgunlaştıkça bir takım şeyleri daha iyi analiz ediyor ve analiz ettikçe tecrübelerine yenisini ekliyor. Bahsettiğiniz hususu bu güne kadar görebilen az kişiden birisiniz. İnce bir noktaya değindiniz bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
Yakın zamanda kayda değer bir çalışma ile karşınızda olmayı hedefliyorum dilerim bunu başarabilirim. Çok yakında browser'ın BETA versiyonu yayına açılacak.
Ek Olarak:
Berkant KONAC adlı üyeden alıntı
Bu zamana kadar konularınızı, gelişmelerinizi hep takip ediyorum. Fakat hiç bir mesajım bulunmuyordu. Her zaman için Türk projelerine destek vermek istemişimdir. El ile site ekleme olursa 2,3 sitemi eklemek isterim.
Desteğim sizinle.
Ilginiz ve desteğiniz bizi mutlu etti teşekkür ediyorum. Değerli görüşlerinize layık bir arama motoru çıkaracağım inşallah.
Ek Olarak:
norchem adlı üyeden alıntı
Ayrıca şunuda merak ediyorum. Google,Bing,Yandex gibi dünyaca arama motorlarının sizin varlığınızdan varmı? Sizinle iletişime geçtiler mi? Biraz özel oldu bu soru ama cevaplarsanız sevinirim.
Sanırım soru sizin varlığınızdan haberi var mı? idi.
Evet bu güne kadar Google ile Bing ve Yandex ile ilgili çalışmalarımız olduğu için hepsinin bizden haberi var. İlk çıktığımızda kullandığımız hazır script ile yayın yaparken Google Bing api kaynaklarını kullarak hizmet veriyorduk. Sonrasında ise Map ve diğer konularda bir çok hizmet aldık. En son yandex e ait Map api kaynaklarını kullanarak haritayı oluşturmuştum. Sonuç olarak bir şekilde servislerini kullandığımız için haberi olan kişiler var. İletişime geçme konusunu anlamadım. Böyle bir şey olmadı.
Ek Olarak:
guncelnet adlı üyeden alıntı
aslında fikir güzel ama domain ve logo olayı öldürüyor.yarın olduda bi yerlere geldi işallah gelirde ama denecek ilk şey google kopyalamış lafı olur.kısa ve daha değişik bir domain ile daha güzel olurdu sanki kişisel görüşüm.
Görüşleriniz için teşekkür ediyorum. Ama bu konuda çok açıklama yaptım. Lütfen isme takılmadan biraz teknolojiye önem verelim artık. Google'ın Yandex'in Bing'in bir anlamı olmadığı gibi Geliyoo'nun Türk olduğunuz için bir çekim anlamı var ama yabancılar için geliyoo'nun da bir anlamı yok. Önemli olan isimden ziyade içindeki çalışma. Dilerim bunuda kayda değer olarak yayına açacağım inşallah. İlginiz için teşekkür ediyorum.