-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
oncelikle merhabalar kolay gelsin. size söyle bi sorum olacak wordpress bloger tabanlı sitelerde malum her makalenizin altına o konuda geçen anahtar kelimeleri ekliyorsunuz. ama şuna dikkat ettim mesela ilk yardım ile ilgili konu var adam altına etiket olarak 'ilk yardım , 9, ısı , ölüm 'gibi etiketler geçiriyor.
diyeceğim oki adam google 9 yazınca yada ölüm yazınca bu sitemi çıkacak ? :)
ilk yardımda alınacak önlemler , ilk yardım tedavileri , gibi anahtar kelimeler kullanması gerek miyor mu ? bunu hürriyet milliyettede çok dikkat ettim. yada bizmi yanllş yapıyoruz ?
bilgilendiren arkadşalara teşekkürler.
http://afkhukuk.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
78, (%100)
ilk yardımda alınacak önlemler , ilk yardım tedavileri , gibi anahtar kelimelerin kullanılması daha doğrudur. Hürriyet, milliyet gibi sitelerde anahtar kelimeler otomatik olarak ekleniyor olabilir. Ayrıca o siteler bazen o kısa kelimelerde yükselebilse de küçük sitelerde uzun kuyruklu anahtar kelimelerin kullanılması gerektiği düşüncesindeyim...
bu arada bu benim kişisel düşüncem olduğu için tam emin değilim bu konuda bilgili olan biri yorum yaparsa çok mutlu olurum
Ek Olarak: ilk yardımda alınacak önlemler , ilk yardım tedavileri , gibi anahtar kelimelerin kullanılması daha doğrudur. Hürriyet, milliyet gibi sitelerde anahtar kelimeler otomatik olarak ekleniyor olabilir. Ayrıca o siteler bazen o kısa kelimelerde yükselebilse de küçük sitelerde uzun kuyruklu anahtar kelimelerin kullanılması gerektiği düşüncesindeyim...
bu arada bu benim kişisel düşüncem olduğu için tam emin değilim bu konuda bilgili olan biri yorum yaparsa çok mutlu olurum
1 kişi bu mesajı beğendi.