-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
İyi akşamlar arkadaşlar.
Fragman sitesi açmayı düşünüyorum,sitede dizi ve film fragmanları yayınlamak istiyorum.
Sitede wordpress kullansam ve bir film temasını editlesem sosyal paylaşım sitelerinde reklam versem hit alır mıyım?
Hit almam için neler yapmalıyım ve bu site yasal olur mu?:confused:
Yakında
PARS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Anestezi Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Vallahi aklıma bu fikir dün geldi :D
Şçyle anlatayım bu siteler tamamen yasal fakat deneyimsiz olanlar için çok zor olabilir. Aynen film siteleri gibi.
Ayrıcalığı Adsense'den reklam alabiliyoruz Google amca sağolsun veriyor bildiklerim bu kadar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bu fikri daha önce 3-5 kere duydum enerjinizi başka bi internet projesine yönlendirseniz daha başarılı olursunuz gibime geliyor.çünkü fragmanı izleyen adam youtubedan izliyor genelde emeğinize yazık olur
Ek Olarak: hocam hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bu fikri daha önce 3-5 kere duydum enerjinizi başka bi internet projesine yönlendirseniz daha başarılı olursunuz gibime geliyor.çünkü fragmanı izleyen adam youtubedan izliyor genelde emeğinize yazık olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Bende açmayı düşünüyorum, altyapısını hazırlıyorum ben.
Öncelikle tavsiyem kendinize player bulun, logonuzu koyabileceğiniz. Youtube'den direk yayınlamayın yani.
Bir ajandanız olsun hangi dizi hangi gün çıkıyor, youtube kanalında mı paylaşılıyor nerede saat kaç gibi paylaşılıyor bunları listeleyin. Yabancı dizi ve filmleri de paylaşmayı unutmayın. Bence tutmayacak bir sektör değil.
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam benim film sitem vardı anca tutuyordu fragman pek tutmaz saglam domain uzun sürede anca tutar diye düşünüyorum. Mesela her film sitesi de fragman sitesi sayılıyor bu bakıma her filmin önüne fragman basılıyor. Tek fark adsense alabilmek hit olmazsa adsensenin anlamı yok zaten iyi çalışmalar
Kişisel Blog: www.onurr.org