tamamen Kendi Özgün makalemdir bir yorum yazın lütfen :D

Hayatta Bazı çılgınlar vardır Bir resme Trilyonlar verirler ama onların zevklerini bilemezsiniz tabiki ben askla bir resme trilyon veren delilerden değilim desem acaba resim severler bana sövermi ? Düşünmek lazım .Ama Ne diyebilirsinizki.Fakat Bir ünlü ressam vardır güzel çizmiştir Hakkettiği parayı verirsin Yanlız Trilyon kadar olmamak şartıyla nese bunlar benim düşüncem tabiki :D , Geçen gün haberlerde gördüm Alman fotoğraf sanatçısı Andreas Gursky'nın 1999 tarihli fotoğrafı ; açık arttırma ile 4,3 Milyon Dolara Satılmış 7 milyon türk lirası yapıyor yaklaşık , Bu Açık arttırma New Yorkta Yapılmış.
Bunu alan Türk Olabilirmi Arkadaşlar sizce ? Bence olur Ama nasıl olur Bence bunu alır yarın 10 milyon dolara başkasına satar :D Gayet Mantıklı Türk Kafası İşte Nede olsa Zekiyiz ya biz :D
Şimdi Size Soruyorum Siz Kaç para Verirdiniz Bu Değerli Tabloya :P
Eğer paranız çok olsa kattrilyoner olsanız dahi en fazla vereceğiniz miktarı lütfen aşağıya yorum olarak yazarmısınız ? Nese Fazla Uzattım Galiba İşte O 4,3 Milyon Dolar ( Yani 7 Milyon TR Lirası) Eden Tablo Bu..



Bu Tablo Şuan Rekoru Elinde Bulunduruyor Fakat Bundan önce Rekoru Elinde Bulunduran Tabloyu Merak Ettinizmi ? Durun onuda Paylaşayım Öyleyse :)




Aslında Bu Resimden önce Bir fotoğraf daha varmış onuda paylaşıcağım bu Cindy Shermans'ın 1981 Deki Untitled Yani adsız Fotoğrafı 3.8 milyon dolara satılmıştı Bu rekordan önceki rekor ise şimdiki rekoru elinde bulunduran Andreas Gursky'ın İşte O Fotoğraf



Bu Fotoğrafta 3.3 Milyon Dolara Satılmış Nese Bukadar Paraları Görünce sizin kalbinize iner herhalde bukadar yeter :D
Demek İstediğim Resmi Sevin ama Servetinizi Dökmeyin Yarın ölürsünüz Bunların Hiç Bir önemi Kalmaz .Kısacası Hayat Boş.Yazımı Sessizce Dinlediğiniz / Okuduğunuz için teşekkür ederim Saygılarımla :)

Kaynak : http://tikyweb.com/siz-kac-para-verirdiniz