sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
3000 tl ile bir araba veya kavazaki alırım :D site işi boş bana göre daha sizde ne yapacığınızı bilmiyorsunuz iyi düşünün yanlış kararlar vermeyin.Ama size bir tane proje önerebilirim ama iki kişiyle en az 4-5 kişi olması gerekir.Gidin bankadan iş için para çekin geriye kalan parayıda üstüne koyun.Bir tane bilişim şirketi açın öncelik hosting-vps-sunucu-web tasarım-güvenlik kameraları v.b şeyler olsun eğer daha da büyürse şakam yok gerçekten gidin bir tane mağaza alın o işlerin üstüne bilgisayar-telefon v.b. teknoloji aletleride satabilirsiniz.Fikir benden yürütmesi ve tercihi sizden
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Al-sat işlerine girebilirsiniz. Bütçeniz gayet uygun. Ne olursa olsun teknolojik ürünler, spor ürünleri, kozmetik ürünler vb. mallar alıp bunları satabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
oyun film indirme sitesine giriceksen sağlam bir makine ve çok vaktin olması gerekiyor
ama o işten hala deli gibi ekmek yiyor millet ama indirme başına değil sattıkları premium başına ücret alıyorlar eskiden güzelmiş indirme başı ücret olayı
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
şöyle bir durum var belli bir kitleye sahip olmak istiyorsa en iyi torrent sitelerine üyeliği olcak seedbox a sahip olcak dedicated makineye sahip olcak bunlarda 1000 tl bulur yani
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yunusemre adlı üyeden alıntı
Onuda düşündüm hocam sıkıntı yaratır bir yandanda..
Sağlık, kadın, moda üzerinede olabilir bizimle çalışacak bayan arkadaşlarımızda olabilir çünki.. Yazar olarak koyarım diyorum siteye :)
Haklısınız, bakacağız üstad artık.
kısmet hocam ani karar vermeyin parayı hiç etmeyin ingilizce siteler adsenseden daha yüksek alıyor bence o alana yönelin türkçe çok az veriyor bayan kadronuz sağlamsa moda güzellik vs üzerine video portalı tarzında güzel bir site yapabilirsiniz youtubede görmüştüm bir bayan nasıl fön çekilir vs gibi videolar paylaşarak baya hit alıyordu sitesine ve youtube videosuna